Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΦΟ...

 


Η δουλειά ενός καλού αναλυτή είναι να αξιολογεί σωστά τα γεγονότα. Σε περίπτωση δε, που καταφέρει να δώσει και λύσεις τότε...προβιβάζεται σε πολιτικός! Ομολογώ, ότι πριν λίγο εσκέφθην το εξής: Η Ινδική μετάλλαξη ονομάστηκε δέλτα διότι ενεφανισθη στο δέλτα του Γάγγη, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω αποτελεί ιερό τόπο για τους Ινδούς. Τοιουτοτρόπως, μετετράπη σε...ιερή αγελάδα, γι' αυτό και μοιάζει άτρωτη, εμφανίζουσα σημαντική μεταδοτικοτητα. Κατά συνέπεια, μόνο ΕΝΑΣ μπορεί να την τιθασεύσει. Τί λέω να την τιθασεύσει;; Να την εξάυλωσει! Μόνο η... DELTA FORCE, η θρυλική δύναμη δέλτα του Chuck Norris δεν μασάει, ούτε από υλικούς, ούτε από...άυλους οχτρους! 

Ο Chuck Norris δεν δίνει λόγο πουθενά! Ούτε στους εξωγήινους! Γελώ τώρα, που έγραψα εξωγήινους διότι η διοίκηση Μπάιντεν έδωσε προχθές στην δημοσιότητα videos και μαρτυρίες πιλότων F-16 από το μακρινό 2004 κι ακόμα...πάρα πέρα, οι οποίες έκαναν λόγο για την υπαρξη αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων στους ουρανούς. ΤΩΡΑ το θυμήθηκαν;! Όταν, από την δεκαετία του 1950, με το περίφημο Project Blue Book του θρύλου Άλεκ Χάινεκ, υφίστανται ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ μαρτυρίες για θεάσεις UFO's αλλά και απτά ευρήματα, όπως ανίχνευση ραδιενέργειας, μεταλλικά εμφυτεύματα, καθώς και μαρτυρίες απαγωγών με στρέβλωση χωροχρονικου συνεχούς, (οι οποίες γελοιοποιήθηκαν από τους γραφειοκράτες του Πενταγώνου) τούτο το ΟΨΙΜΟ ενδιαφέρον αποκαλύψεων μοιάζει το λιγότερο ΠΕΡΙΕΡΓΟ και υποκριτικό!

Όταν ιερά τέρατα της Αστρονομίας, όπως ο Ρίτσαρντ Χογκλαντ, και ο Ζακ Βαλε λοιδωρηθηκαν...τα μαλα, από τα ελεγχόμενα media (κάτι πρέπει να σας θυμίζει αυτό) και τις μυστικές υπηρεσίες, όταν άνθρωποι όντες ΗΔΗ μέλη μυστικών υπηρεσιών... μπαϊλντισαν να κοροϊδευουν τον κοσμάκη και τους ξεφτίλισαν με σωρεία αποκαλύψεων, (όπως ο Μπομπ Λαζάρ) όταν τέλος ΗΡΩΕΣ με...μέζεα βαριά σαν ιστορία έδωσαν την ζωή τους, (όπως ο Μπιλ Κουπερ, ο οποίος δολοφονήθηκε εντός της οικίας του από πράκτορες του FBI) ουτως ώστε ο Αμερικανός φορολογουμένους πολίτης να μάθει την αλήθεια, ε διάβολε, το να βγαίνουν ΤΩΡΑ οι Αμερικανοί πολιτικοί και να ισχυρίζονται πως τα ΟΥΦΟ δύνανται να αποτελέσουν εν δυνάμει απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, αυτό ΠΑΡΑΠΑΕΙ! Μάλλον νομίζουν, ότι απευθύνονται σε...ουφο! 

Από την άλλη μεριά, στο Αμερικανικό σύστημα εξουσίας δεν είναι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί φερέφωνα σκοτεινών κυκλων, ούτε υπεύθυνοι αξιόποινων πράξεων, υλικών ή ηθικών, όπως είναι για παράδειγμα στην χώρα μας συλλήβδην η κομματοκρατία. Στην από κει μεριά του Ατλαντικού, ΕΝΟΧΟΙ (εκ των πραγμάτων) είναι οι μυστικές υπηρεσίες, συνεργαζόμενες με ΚΑΠΟΙΟΥΣ πολιτικούς. ΑΥΤΕΣ κάνουν και τις συγκαλύψεις! Αλήθεια, γνωρίζετε, ότι η CIA δεν λογοδοτεί ΟΥΤΕ στον Πρόεδρο των ΗΠΑ;; Γνωρίζετε, ότι η CIA έχει ΔΙΚΟΥΣ της κωδικούς προϋπολογισμού, τουτέστιν δικά της χρήματα και καθ' ολοκληρίαν δικές της περιοχές, (όπως η Area 51 στην Νεβάδα) ενώ δεν ελέγχεται ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ (ούτε από τον Πρόεδρο) για την δράση της στο εσωτερικό των ΗΠΑ, παρά ΜΟΝΟΝ για την δράση της στο εξωτερικό;; Ουσιαστικά, πρόκειται για... ξεχωριστό κράτος, ήτοι ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ! 

Ουδόλως γνωρίζω, εάν οι μαρτυρίες και τα βίντεο, τα οποία δόθηκαν προχθές στην δημοσιότητα ήταν αυθεντικά footage κάποιου νοήμονος εξωγήινου πολιτισμού, κάτι που, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν, ότι και η ταπεινότητα μου είναι υπέρμαχος και θιασώτης. Απλά, με βάζει σε σκέψεις η προσπάθεια να γίνει ευρέως διαδεδομένος ο κίνδυνος της...επαφής! Πιο πολυ με προβληματίζει η αναφορά, ότι οι εν λόγω θεάσεις μπορεί να ήταν μαύρα προγράμματα, τουτέστιν απόρρητη τεχνολογία χωρών ανταγωνιστριων, ως προς της ΗΠΑ, όπως η Ρωσία και η Κίνα. Κάτι μου λέει, ότι την δεδομένη χρονική συγκυρία, η CIA (διότι ΑΥΤΗ αποφασίζει και ουχί ο γέρο Μπάιντεν) επιθυμεί να επιστρέψει το ψυχροπολεμικο κλίμα, δαιμονοποιωντας τις παραπάνω υπερδυνάμεις διότι...τοιουτοτρόπως επιτάσσει το εθνικό συμφέρον των ΗΠΑ. Εκτός εάν...

Εκτός εάν η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι των Αμερικανών και η CIA με το να απεμπολει την... πατρότητα και να την φορτώνει στους Ρώσους, επιθυμεί να κάνει ένα είδος crash test, απέναντι, τόσο στην Αμερικανική ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ τεχνολογία, όσο και στην κοινή γνώμη του μέσου Αμερικάνου πολίτη. Ο χρόνος θα δείξει... 

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις