Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Σ'αγαπάνε KAI δεν θέλουν να θυμώσεις... ETΣΙ Γιατί σε αγαπάνε HΛΙΘΙΕ !!!

 Σ'αγαπάνε και δεν θέλουν να θυμώσεις με τους Λιγνάδηδες, Κιμούληδες, Φιλιππίδηδες, Μαρεβες, Κούληδες,Πατούληδες, Μπουμπούκους και ένα σωρό άλλους και βάζουν τις Σκατιάνες, να δακρύζουν για να σε συγκινήσουν.

Γιατί σε αγαπάνε ΗΛΙΘΙΕ !!!

ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ , 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

======

1996: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, οτι ο αέρας που πηρε τη σημαία στα ΙΜΙΑ, έριξε τελικα και το ελικόπτερο και πως καλυτερα που δεν πολεμησαμε, γιατι θα χάναμε..απο τον κακο μας το καιρο

1997: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν οτι η Λαιδη Νταιανα, σκοτωθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, λογω των φλας και της καταδίωξης κάποιων παπαρατσι..

1998: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, οτι ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ειναι o ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΈΜΟΥ που εκτελεί εθνοκαθαρση εναντιον ενός φιλειρηνικου σωματος αλβανοφωνων επαγγελμ. δολοφονων, ονοματι UCK

1999: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, να παρεις φοιτητικό ΔΑΝΕΙΟ, εορτοδάνειο, διακοποδάνειο, και σημερα τρέχεις και δεν προλαβαίνεις, για να σώσεις το σπιτάκι σου απο πλειστηριασμό..

2000: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, οτι το αχαστο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, θα σκαρφαλώσει στις 12000 ΜΟΝΑΔΕΣ και βάλε εσυ μαλακα μου, ο,τι έχεις και δεν έχεις, για να γίνει τελικα πάμπλουτος ο Σημιτης..

2001: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, οτι ενας γενειοφορος βοσκος με γκλιτσα, σε μια σπηλιά του Αφγανιστάν, κατάφερε και διαπέρασε ολη την αεροπορική ασπίδα της ανεπτυγμενης Δύσης ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ, την ημερα που τυχαία απουσίαζαν 5000 Εβραίοι απο τους Πύργους, λογω συντονισμενης αδιαθεσίας..

2002: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, πως ο Τάσος Παπαδοπουλος που απέρριψε το σχέδιο του Κοφι Αναν για διχοτόμηση της Κύπρου, δεν έπραξε σωστα και πως ο κατακτητής, δικαιούται κι αυτος το μερίδιο του.

2003: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, οτι το ΝΑΤΟ βομβαρδισε το Ιράκ, επειδη ένας SADDAM HUSSEIN είχε κρυψει λεει κατι χημικα & πυρηνικά οπλα σε ένα κτιριο, αλλα τελικά το κτίριο είχε μέσα βαμβάκια και ντομάτες...

2004: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, οτι η Ολυμπιάδα θα φέρει ανάπτυξη & ευημερία σε σένα και οχι στο Μπόμπολα και τη Γιαννα (Joker) Μποτοξακη...οποτε πληρωνε κορόιδο γαμπρε φορους, για να φτιαξουμε εγκαταστάσεις λουξ, που κατόπιν θα τις παρατήσουμε ασυντηρητες η θα καταληφθούν απο λαθρο.

2005: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, πως μια κομμουνιστρια Γερμανίδα Τασσώ Καββαδία , ονόματι ΜΕΡΚΕΛ, ηρθε για να φέρει τη πολυπόθητη αναπτυξη στην ευρωζώνη και θα μας επιστρέψει τις πολεμικές αποζημιώσεις: «Φέτος η ύφεση και απο του χρόνου ανάκαμψη και ανάπτυξη» συνεχίζει να λεει η φραου,

επι 15 συναπτα ΕΤΗ...

2006: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, οτι οι δασικές φωτιές σε ολη την Ελλαδα ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ «ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ»...

2007: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σου απεκρυψαν τα 233 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που μπηκαν μεσα οι τραπεζες λογω των τοξικων ομολογων, αλλα τις επιλογες και τα χρεη τους τα φορτωθήκαμε εμεις, ωστοσο ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ». Επισης σε επεισαν, οτι ο Κωστάκης απο τα Βλάχικα της Βάρης, θα ειναι ο επόμενος σωτήρας σου.

2008: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, οτι «ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ» κι αν έχουμε είναι πολυ λίγα...

2009: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν οτι «ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ» και δεν θα έχουμε τρόφιμα και πετρέλαιο το χειμώνα...

2010: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, οτι τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ειναι «ΕΥΛΟΓΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...

2011: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν πως ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ειναι ανάγκη να ξεπουληθεί η Δημόσια περιουσία, τα φιλέτα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, το σπίτι σου, η μανα σου, η γυναίκα σου, το παιδί σου...

2012: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν πως άλλος ενας 'δικτάτορας", ο Χοσνι Μουμπαρακ, ορθώς καταδικάστηκε σε θάνατο, γιατι εξαιτίας του η Αίγυπτος υπέφερε..αλλα εμεις δεν το γνωριζαμε.

2013: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, οτι μολις το 5% κάποιων ξυπολητων Τζιχαντιστών, τους οποίους όπλισαν και ξεσήκωσαν οι πρακτορες της CIA κατα του δημοφιλέστατου στο λαό του , Άσαντ , είναι τελικα ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...

2014: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν οτι οι Αίγυπτος, Λιβύη, Υεμένη, Αλγερία, Τυνησία, Λιβανος, εδω και τοσες δεκαετιες, ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ , απλως εμείς «δεν το είχαμε αντιληφθει» (Αραβικη Ανοιξη) και ολοι αυτοι οι λαοί, πρεπει να εκδημοκρατιστουν η να μεταναστευσουν...

2015: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν οτι ενα ταγαρι ονοματι ΑΛ6 κι ενα φαλακρό αγορι με ενα Ν, θα έσκιζαν τα μνημόνια με ενα άρθρο κι εναν νομο αλλα εσυ τελικα γίδι, περίμενες στις ουρές των ΑΤΜ λογω των capital controls.

2016: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν πως οι λαθρο εισβολείς ειναι «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» που χάνουν μεν τα έγγραφα τους, αλλα οχι τα 500ευρα και τα IPhone και μαλιστα σου εδωσαν και βραβείο Νόμπελ Μαλακιας που τους πίστεψες.

2017: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, οτι τα CAPITAL CONTROLS ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ, «ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ, και έχασες και καταθέσεις και μισθούς και θεσεις εργασιας...

2018: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, οτι η συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ ειναι εξαιρετικά συμφέρουσα για εμας και πως τελικα υπαρχει Μακεδονική γλώσσα, που την αγνοούσαμε εδω και 6500 ετη..

Σε επεισαν επισης, οτι ολος ο κρατικός μηχανισμός ενήργησε σωστα, αλλα ατυχως κάηκαν ζωντανοί 120 συνανθρωποι μας στο Μάτι.

2019: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, οτι το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στο Σύνταγμα ειχε ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ 70.000 ΚΟΣΜΟ και οτι οι κυβερνησεις που βυθίζουν πλοια λαθρομεταναστων (Λαμπετουσα), πρεπει να ανοίξουν επιτελους τα σύνορα τους στους "κατατρεγμένους"..

2020: ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν οτι καποιος διεστραμμενος Κινεζος εφαγε νυχτεριδα για κυριως πιατο και για επιδόρπιο εναν παγκολινο, και καπως ετσι αρχισε το παραμύθι της Πανδημιας και βρέθηκες φυλακισμένος στο σπιτι σου και χωρις δουλεια...

2021: ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ σε εκβιάζουν να εμβολιαστείς φορώντας ΔΙΠΛΗ ΜΆΣΚΑ!

Σ'αγαπάνε και δεν θέλουν να θυμώσεις με τους Λιγνάδηδες, Κιμούληδες, Φιλιππίδηδες, Μαρεβες, Κούληδες,Πατούληδες, Μπουμπούκους και ένα σωρό άλλους και βάζουν τις Σκατιάνες, να δακρύζουν για να σε συγκινήσουν.

Γιατί σε αγαπάνε ΗΛΙΘΙΕ !!!

Thanos Papadopoulos

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις