Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Ορατό ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωπα αεροσκάφη της Ελλάδας με αεροσκάφη του Κατάρ !


 Ο αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Γιασάρ Γκιουλέρ, υπέγραψε στην Ντόχα του Κατάρ “Τεχνική ρύθμιση για την προσωρινή εγκατάσταση στην Τουρκία στρατιωτικών εναέριων οχημάτων και προσωπικού υποστήριξης”

Κατά εφαρμογή της συμφωνίας, το Κατάρ θα μπορεί να εγκαταστήσει στην Τουρκία, τα στρατιωτικά του αεροσκάφη, μαζί με τον προσωπικό τους και τον εξοπλισμό τους και να κάνει εκεί την στρατιωτική εκπαίδευση των πιλότων του.

Η Τουρκία θα έχει την ευχέρεια να καθορίσει τον αριθμό των στρατιωτικών αεροσκαφών και τον αριθμό του προσωπικού που θα εγκατασταθούν, ενώ δεν θα μπορούν να ξεπεράσουν τα μεν αεροσκάφη τα 36 και ο αριθμός του προσωπικού τους  τα 250.

Οι εκπαιδευτικές πτήσεις που θα εκτελούνται από αεροσκάφη του Κατάρ στο τουρκικό εναέριο χώρο θα γίνονται συνοδεία αεροσκαφών της τουρκικής αεροπορίας. Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός αναγνώρισης και αισθητήρων που βρίσκονται στα αεροσκάφη του Κατάρ, αν δεν το επιτρέπει η Τουρκία θα παραμένουν κλειστά στον τουρκικό εναέριο χώρο. Το Κατάρ θα πληρώνει στην Τουρκία τα καύσιμα που θα χρησιμοποιούν τα στρατιωτικά του αεροσκάφη Ενώ αν χρειαστεί η συντήρηση των αεροσκαφών του Κατάρ θα γίνει από στρατιωτικό προσωπικό του Κατάρ.

Επίσης σε όλες τις πτήσεις των αεροσκαφών μεταφοράς του Κατάρ στο πιλοτήριο θα υπάρχει και Τούρκος πιλότος παρατηρητής, ο οποίος αν χρειαστεί θα μπορεί να αλλάξει την ρότα του αεροσκάφους.

https://www.aykiri.com.tr/katar-askeri-ucaklarini-turkiye-de-konuslandirabilir/12445/

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις