Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Πετράλωνα: Αυτός είναι ο 35χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της καθαρίστριας


 Η Αστυνομία κατάφερε το βράδυ της Τρίτης να φτάσει στα ίχνη του 35χρονου άνδρα που κατηγορείται ότι βίασε την καθαρίστρια μέσα στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα. Ο άνδρας, βουλγαρικής καταγωγής, καταζητούνταν από την πρώτη στιγμή που η 50χρονη γυναίκα κατήγγειλε στις Αρχές, πως ενώ καθάριζε την πολυκατοικία, ο συγκεκριμένος ένοικος την άρπαξε από το ασανσέρ, την κλείδωσε στο διαμέρισμα και επί ώρες τη βίαζε και την ξυλοκοπούσε. Η γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή να ξεφύγει και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη σε πάρκο στη Νέα Φιλαδέλφεια από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ. Ο 35χρονος, που κατηγορείται για παράνομη παρακράτηση και βιασμό, πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας φοιτήτριας στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αποφυλακίστηκε το 2020.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις