Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Κ.Μητσοτάκης: Δεν «χωνεύει» ότι εκατομμύρια πολίτες δεν εμβολιάζονται- Ποιοι κλάδοι παίρνουν «σειρά» για υποχρεωτικότητα


 Ο Κ.Μητσοτάκης φαίνεται ότι δεν μπορεί να "χωνέψει" ότι υπάρχουν 3.138.000 ενήλικοι πολίτες που δεν έχουν ακόμη κλείσει το ραντεβού τους για εμβολιασμό και έτσι μετά τις περίεργες δηλώσεις περί συνεπών εμβολιασμένων πολιτών τώρα διαρρέει ότι θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της νομοθέτησης της υποχρεωτικότητας!

Στόχος είναι να δυσκολεύει την ζωή των πολιτών (ναι αυτών που ψηφίζουν) και αμφιβάλλουν για την αποδοτικότητα των σκευασμάτων που έχουν εισάγει μαζικά με κάθε μέσο και κάθε τρόπο.

Πλέον στο στόχαστρο μπαίνει η εστίαση (εκ νέου) όπως μεταδίδει κυριακάτικη εφημερίδα και σύμφωνα με τις πληροφορίες η βεβαίωση εμβολιασμού θα αποτελεί βασική προϋπόθεση για την έκδοση πιστοποιητικού υγείας σε όσους ασχολούνται σε καφέ, εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο.

Και δεν είναι μόνο αυτό καθώς σε άλλη επίσης εφημερίδα γίνεται αναφορά για το ποιοι κλάδοι... παίρνουν σειρά για υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, εκτός από τους εκπαιδευτικούς, στο μικροσκόπιο βρίσκονται και:

Οι ένστολοι όλων των κατηγοριών, δηλαδή πέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, και η Αστυνομία, το Λιμενικό και η Πυροσβεστική

Οι εργαζόμενοι σε κρίσιμες υποδομές και ειδικότερα όσοι απασχολούνται στην ενέργεια, την ύδρευση, αλλά και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς 

Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά τις 23 Αυγούστου, οπότε και θα επαναλειτουργήσει η Βουλή μετά τη θερινή ανάπαυλα κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τέλος Αυγούστου δεν θα δούμε (εκτός απροόπτου) άλλη νομοθετική παρέμβαση.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις