Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021

Κ.Βελόπουλος σε Κ.Μητσοτάκη: «Εσείς είστε τζαμπατζήδες! - Δεν μπορεί ένας πρωθυπουργός να υβρίζει τους Έλληνες»

 


Απάντηση για το «τζαμπατζήδες της ανοσίας» που είπε σε πρόσφατη του συνέντευξη πήρε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο. 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε με σφοδρότητα πως «δεν μπορεί κάποιος που το κόμμα του χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια και δεν τα πληρώνει, να αποκαλεί τους Έλληνες πολίτες τζαμπατζήδες. Ειδικά, ένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να υβρίζει τους Έλληνες, γιατί είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων».

Σφοδρή αντιπαράθεση για τα λεφτά των βουλευτών

Εκεί που η συζήτηση πήρε πραγματικά φωτιά, ήταν όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος πρότεινε την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές των κομμάτων που δεν αποπληρώνουν τα δάνεια τους. Πέραν της άμεσης αναστολής της κρατικής επιχορήγησης στα συγκεκριμένα κόμματα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απαίτησε να υπάρξει παρακράτηση μέρους της βουλευτικής αποζημίωσης των βουλευτών των συγκεκριμένων κομμάτων, προκειμένου έτσι να εξυπηρετηθούν οι δανειακές τους υποχρεώσεις.


Όπως ήταν επόμενο, ακολούθησε πανδαιμόνιο στην Βουλή, με τον κ. Βελόπουλο να απαντά πως δεν είναι δυνατόν 800,000 μικρομεσαίοι να οδηγούνται στην κατάρρευση λόγω μη πρόσβασης σε τραπεζική χρηματοδότηση, αλλά να υπάρχουν κόμματα που ενώ χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια να μην πληρώνουν ούτε ευρώ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις