Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Κουβέιτ: Παρέλαβε το πρώτο αναβαθμισμένο άρμα μάχης M-1A2K Abrams


 Το υπουργείο Άμυνας του Κουβέιτ γνωστοποίησε ότι στις 29 Ιουλίου παρέλαβε το πρώτο αναβαθμισμένο άρμα μάχης M-1A2K Abrams.

Η συγκεκριμένη έκδοση αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το Κουβέιτ, στο πλαίσιο προγράμματος αναβάθμισης των 218 M-1A2 Abrams της χώρας, έναντι $ 1,7 δισεκατομμυρίων (η σύμβαση υπογράφηκε το 2017).

Η αναβάθμιση αφορά στην εγκατάσταση πολυβόλου στη βάση του κύριο πυροβόλου, με αποστολή την προσβολή ελεύθερων σκοπευτών, την εγκατάσταση τηλεχειριζόμενου πύργου CROWS, την εγκατάσταση νέου συστήματος αποστολής, την εγκατάσταση επιπλέον θωράκισης κι άλλα νέα συστήματα, τα οποία ενσωματώνονται στην έκδοση M-1A2C Abrams.

Υπενθυμίζουμε ότι την περίοδο 1994-1997 το Κουβέιτ παρέλαβε από τις ΗΠΑ 218 άρματα μάχης M-1A2 Abrams.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις