Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021

«Μην κάνετε σeξ μετά το εμβόλιο» – Τι συστήνει Ρώσος αξιωματούχος στους εμβολιασμένους


 Να μείνουν χωρίς σεξ για κάποιο διάστημα μετά τον εμβολιασμό συνέστησε στους κατοίκους της ρωσικής πόλης Σαράτοφ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της περιοχής.

Μιλώντας στο Ria Novosti, ο Δρ Denis Graifer ρωτήθηκε εάν είναι απαραίτητο να αποκλειστεί το σεξ τις πρώτες μέρες μετά τη λήψη του εμβολίου, όπως συμβαίνει και με τις αθλητικές δραστηριότητες. «Νομίζω, και όλοι το γνωρίζουν, ότι το σεξ απαιτεί αρκετή κατανάλωση ενέργειας. Προειδοποιούμε, λοιπόν, τους εμβολιασμένους ότι δεν συνιστάται αυξημένη σωματική δραστηριότητα μετά τον εμβολιασμό» ανέφερε, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το διάστημα.

Υπουργός Υγείας του Σαράτοφ: «Κάντε σεξ, αλλά μην το παρακάνετε»

Η άποψη του Graifer, πάντως, βρήκε αντίθετο τον υπουργό Υγείας του Σαράτοφ, ο οποίος απέρριψε τον ισχυρισμό του «νεαρού συναδέλφου» του. «Μπορείς να κάνεις σεξ, απλώς το κάνεις με προσοχή», είπε ο Όλεγκ Κοστούν, αναφερόμενος στο σεξ μετά από εμβόλια. Οι Ρώσοι πρέπει «να έχουν λογική και να μην το παρακάνουν», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις