Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Ακόμα ένας φόβος; Ακόμα μια πλύση εγκεφάλου; Πόσο μακριά και πόσο κοντά είναι το Αφγανιστάν; Θα έρθουν Αφγανοί ή θα έρθουν ξανά μερικά εκατομμύρια από άλλα κράτη;


Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik

Οι Ταλιμπάν κατέλαβαν λέει το Αφγανιστάν!!!

Πριν ξέραμε για τον πόλεμο στην Συρία!!!!

Αρχικά θα ερχόταν Σύριοι και ήρθαν από όλη την Αφρική και από όλο τον τρίτο κόσμο άνθρωποι που είχαν την οδηγία να καταστρέφουν τα χαρτιά τους οστε να μην γνωρίζουμε από πού είναι!!!

Πόσες φορές όλοι αυτοί έλεγαν ότι είναι από Συρία και μόνο το 5% ήταν από εκεί στην πραγματικότητα;

Ακόμα μια ερώτηση που έχω να θέσω!!!!

Όταν οι Αμερικάνοι χτύπησαν το Αφγανιστάν είχαμε μετανάστες από εκεί!!!!! Τώρα που οι Ταλιμπάν ξανά κατέλαβαν το Αφγανιστάν πάλι μετανάστες από εκεί;

Οστοσο γύρο από το Αφγανιστάν υπάρχουν οι χώρες Πακιστάν, Τατζικιστάν,Ιράν και Τουρκμενιστάν!!!!

Ποιος ο λόγος που ως ομοεθνείς χώρες και σε θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν μπορούν να φιλοξενήσουν τα 2.500.000 εκατομμύρια μετανάστες μιας και είναι σε έκταση πολύ μεγαλύτερες Από την Ελλάδα!!!!!;;;;

Και η Τουρκία γιατί να υποδεχτεί μετανάστες από 5ο Αφγανιστάν μέσα από τον Ιράν;

Μετά από όλα αυτά που προανέφερα μπορούμε να καταλάβουμε ότι ακόμα ένα σχέδιο είναι έτοιμο σαν παραμύθι αρχικά να περάσει στο φτωχό μυαλό του απλού Έλληνα που δεν γνωρίζει στον χάρτη ούτε που είναι η δική του χώρα, όχι το Αφγανιστάν!!!!

Προσπαθούν σε μια ακόμα ισλαμική εισβολή στην Ελλάδα καθώς θα ακούσουμε ότι πρέπει να είμαστε και καλά φιλόξενοι σε ανθρώπους από χώρες που έχουν πόλεμο!!!!!

Ο Έλληνας επιτέλους πρέπει να καταλάβει ότι παίζουν τα ΜΜΕ με το μυαλό του και προσπαθεί η νέα τάξη πραγμάτων να τον αφανίσει!!!!

Εγώ με απλά λόγια σας έθεσα όλο αυτό το ζήτημα και σας παρακαλώ σκεφτείτε όσα έγραψα!!!!

Οστοσο αν νομίζεις φιλαράκι ότι πρέπει να το διαβάσουν και άλλοι μπορείς να το κοινοποιήσεις ακόμα και να το αναδημοσιεύσεις χώρο καν πηγή διότι δεν μας ενδιαφέρουν καν τα κλικαρισματα!!!!

Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik από τον Παρλαπιπα!





ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις