Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Έλλην η έννοια του πρώτου σκεπτόμενου ανθρώπου...


 Νίκος Πρασσάς

Έλλην

η έννοια του πρώτου σκεπτόμενου ανθρώπου ανεξαρτήτως χρώματος και φυλής,

στοιχεία τα οποία προστέθηκαν τον καιρό της επιβίωσης έναντι των αρχόντων του κόσμου τούτου για την καλύτερη χειραγώγηση και διακυβέρνησή του.

Ο φέρων το συναίσθημα της λογικής και της αξεπέραστης ηθικής του ενστίκτου, το οποίο δεν υπακούει σε υποβολές κι αναφορές ιδεολογιών όσο και θρησκειών, αλλά συντηρεί τον κόσμο αυτό για τους μετέπειτα που έρχονται για να προβιβαστούν, και να μην συντηρούνται με την ανακύκλωση της φθοράς, η οποία αποτελεί την τροχοπέδη στην πνευματική εξέλιξη που την επαναφέρει στο αρχικό στάδιο του μηδενισμού (έξι φορές έγινε).

Δηλαδή, ο τροφοδότης και μεταφορέας οποιασδήποτε έννοιας βρίσκεται σήμερα υπό αφανισμό και αμφισβήτηση στην αναφορά του πρωτοτύπου, για να εξαφανιστεί ο Άνθρωπος, όπως οι τυχεροί και οι παλαιοί τον βίωσαν τις ημέρες που μεγαλουργούσε, έστω και στα σύντομα διαστήματα μη–πολέμου.

Αφού η αρρώστια αυτού του κόσμου είναι η ανάλωση των ψυχών όσο και η προσωπική δοκιμασία του καθενός ατομικώς με τα στοιχειά του αφύσικου που συμβαίνουν στο φθαρτό και άχρηστο στην ουσία σώμα, ώστε να συντηρείται η δυστυχία, το μίσος και η αμφισβήτηση με τον εικονικό φόβο του θανάτου.

Καλή Επιλογή

σε όσους θέλουν να βγουν από το βάσανο του ονείρου του Λαβύρινθου, να σώσουν την ψυχή και να σωθούν απαλλαγμένη συγχρόνως από το κέλυφος του σώματος.

------------

(Στην φωτογραφία το βουνό Κ2, η φυλακή όσο και η κατοικία των Αρχόντων του κόσμου τούτου, οι οποίοι μέσω των δαιμόνων, των άψυχων κλώνων, των ιδεολογιών και των θρησκειών τρομοκρατούν τις σε αμνησία ανθρώπινες ψυχές μας μέσω των ανυπόστατων συναισθημάτων της λήθης και του τρόμου.) Δείτε λιγότερα


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις