Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Μίνι ανασχηματισμός – Ιωάννης Οικονόμου: Ποιος είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος


 Την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου αναλαμβάνει πλέον ο μέχρι πρότινος Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ιωάννης Οικονόμου.

Η ανάληψη των καθηκόντων για τον βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας γίνεται στο πλαίσιο του μίνι ανασχηματισμού ο οποίος ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Ποιος είναι ο Ιωάννης Οικονόμου

Ο Ιωάννης Οικονόμου είναι βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, γεννημένος το 1973 στη Λαμία, Γεωπόνος στο επάγγελμα, με δραστηριοποίηση στο χώρο της εμπορίας και παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.

Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πήρε το πτυχίο του Γεωπόνου από το τμήμα Φυτικής Παραγωγής. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Υπήρξε επικεφαλής της εταιρείας οδικών συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΣΥ Α.Ε.) 2013 έως το 2015, διετέλεσε γενικός Γραμματέας Καταναλωτή 2006 έως το 2009 και είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Διετέλεσε σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2017 έως το 2019 και γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας από το 2016 έως το 2017. Υπήρξε ακόμη, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ από το 1998 έως το 2001.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις