Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Μοιραίοι και υποκριτές


 Επειδή μας δουλεύουν, ας το διασκεδάσουμε κι εμείς λιγάκι. Είπε λοιπόν ο υπουργός Προ.Πο επί λέξει ότι ήταν «προετοιμασμένοι» και ότι είχαν σχέδιο εκκένωσης.

Τα μηνύματα της Πολιτικής Προστασίας που έφτασαν στα κινητά των κατοίκων της περιοχής, που δημοσιεύουμε, αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο και συγκεκριμένα ότι κυβέρνηση και Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας άφησαν χωρίς κανένα σχέδιο εκκένωσης τους κατοίκους, αφού τους έστειλαν στο βουνό αντί να τους φυγαδεύσουν σε ασφαλές σημείο μέσω της εθνικής.

Συγκεκριμένα: στις 17.05 εκκενώνουν Βαρυμπόμπη και Αδάμες στέλνοντας τους κατοίκους προς Θρακομακεδόνες. Χρειάστηκε μόλις μια ώρα και πέντε λεπτά αργότερα, για να καταλάβουν ότι εκεί που τους έστειλαν πάλι κινδυνεύουν. Έτσι στις 18.10  καλούν όσους βρίσκονται στους Θρακομακεδόνες ή Βαρυμπόμπη να εκκενώσουν προς Αχαρνές.

Μιλάμε για φοβερό σχέδιο. Τους συγχαίρουμε και τους χειροκροτούμε. Και μια υπενθύμιση: οι πυρκαγιές σβήνονται τον χειμώνα και όχι με τηλεοπτικές δηλώσεις.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις