Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Νίκος Χαρδαλιάς: Υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο - Του τοποθετήθηκαν στεντ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο πριν από λίγες ώρες ενώ του τοποθετήθηκαν δύο στεντ και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Η κατάσταση της υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων δεν εμπνέει ανησυχία και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, ο υφυπουργός είχε υποστεί και έμφραγμα στο παρελθόν ενώ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται υπό διαρκή πίεση, με τις πολλαπλές πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί στην Ελλάδα.

 Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σύμφωνα με το «Αγία Όλγα», περίπου στις 14:30 σήμερα προσήλθε στο νοσοκομείο ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς που υποβλήθηκε σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο.

Στη συνέχεια, έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων, επιτυχώς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

«Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι» αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις