Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ AXEΠΑ – “ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ME ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ” - ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ

 Μα τι μας λέτε; Γίνονται αυτά τα πράγματα με αυτούς τους αήθεις και δήθεν πολιτικούς που διαθέτει η χώρα μας; Όπως καταγγέλει ο πρόεδρος των

εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Κοροξενός, πολιτικά πρόσωπα διαθέτουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και μάλιστα έδωσε το παράδειγμα πολιτικού προσώπου από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο πήγε στο νοσοκομείο να εμβολιαστεί.

Μετά το πέρας της διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, ο πρόεδρος των εργαζομένων ΑΧΕΠΑ έκανε μια δήλωση «βόμβα», για πολιτικούς που διατείνονται πως έχουν εμβολιαστεί και έχουν πλαστά πιστοποιητικά. Μάλιστα έφερε το παράδειγμα και πολιτικού από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε: «Δε θα πω ονόματα γιατί ψάχνουν το παραμικρό για να μας κυνηγήσουν. Δε μπορώ όμως να κλείσω το στόμα μου.

Είχαμε ακούσει ότι κάποιοι πολιτικοί από τη Βουλή δεν είναι εμβολιασμένοι. Κάποιος μας είπε ότι παίρνουν πλαστά πιστοποιητικά χωρίς να έχουν εμβολιαστεί και ταυτόχρονα ακούω ότι ήρθε ένα πολιτικό πρόσωπο στο νοσοκομείο, πέρασε όλη τη διαδικασία της γραφειοκρατικής ενημέρωσης του προσώπου και την ώρα που ήταν να τρυπηθεί, πήρε ο διοικητής του νοσοκομείου τη σύριγγα απ’ το χέρι της νοσηλεύτριας και είπε αφήστε το, θα το κάνω εγώ το εμβόλιο στο γραφείο μου. Εγώ δε λέω ότι δεν έκανε το εμβόλιο ο άνθρωπος. Μπορεί και να το έκανε.

Η διαδικασία όμως αυτή είναι νομότυπη; Δηλαδή θα μπορώ εγώ να πηγαίνω να εμβολιάζομαι στο οποιοδήποτε κέντρο και να λέω αφήστε το, θα το κάνω μόνος μου το εμβόλιο; Είναι νόμιμη αυτή η διαδικασία; Μήπως θα έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας και να κάνει έρευνα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, έδωσα και ημερομηνία, έδωσα και ώρα, και να δει ποιο πολιτικό πρόσωπο πέρασε τότε; Ποιος γιατρός υπέγραψε τον εμβολιασμό του; Και ποια είναι η νοσηλεύτρια που το έκανε; Και αν δειλιάσουν οι συνάδελφοι, προκαλώ τον άνθρωπο αυτόν που “εμβολιάστηκε” να κάνει τεστ αντισωμάτων».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις