Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Yeni Safak: Πρώτο θέμα τα μπάνια του Κ.Μητσοτάκη την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν


 Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με μαγιό σε παραλία, καθώς είναι πρώτο θέμα στην τουρκική εφημερίδα Yeni Safak.

«Ο Μητσοτάκης, ενώ η χώρα του καίγεται», είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας, που δεν έχει φυσικά κανένα πρόβλημα να προσπαθήσει να συκοφαντήσει την Ελλάδα.

«Στόχος αντιδράσεων είναι ο Ελληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έβγαζε φωτογραφίες στην παραλία ενώ στην Ελλάδα εκκενώνονταν χωριά λόγω πυρκαγιών», γράφει η τουρκική εφημερίδα.

Η Yeni Safak δημοσιεύει φυσικά πολλές φωτογραφίες από τις καταστροφές που έχει προκαλέσει η πύρινη λαίλαπα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και το εξώφυλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών» με τον λουόμενο πρωθυπουργό.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις