Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Aρβανίτης: «Το Ισραήλ έχει μετατραπεί στο τεράστιο Βατερλώ του υπερεμβολιασμού!»

 


Ο εμβολιασμός στο Ισραήλ δεν έφερε το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά το μετέτρεψε «στο τεράστιο Βατερλώ του υπερεμβολιασμού», όπως σχολίασε ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης.

Με ανάρτησή του στο Facebook και σχολιάζοντας της εξελίξεις με την απόφαση Σουηδίας και Πορτογαλίας να κλείσουν τα σύνορα ακόμη και με τους εμβολιασμένους Ισραηλινούς τουρίστες, ο κ. Αρβανίτης επισήμανε πως ο υπερεμβολιασμός… τους έκαψε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Η πιο υπερεμβολιασμένη χώρα σε Ευρώπη και Μεσόγειο και από τις πιο εμβολιασμένες στον κόσμο, είναι συγχρόνως και η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό "κρουσμάτων".

Εχουν ξεπεράσει τα 8.000 "κρούσματα" την ημέρα!

Μετά την Πορτογαλία, τώρα και η Σουηδία απαγόρευσε τα ταξίδια προς και από το Ισραήλ!

Το τραγελαφικό είναι που η Σουηδία, η χώρα που δεν έβαλε σχεδόν καθόλου απαγορεύσεις και σκληρά λοκντάουν, αλλά μόνο συστάσεις (χωρίς απαγορεύσεις και πρόστιμα), είναι αυτή που επιβάλει αποκλεισμό στο Ισραήλ!

Αν ίσχυαν όσα προπαγανδιστικά μεταδίδουν τα μεγάλα ελληνικά Πετσοταϊσμένα κανάλια, θα έπρεπε να είχε γίνει ακριβώς το αντίθετο:

- δηλαδή η Σουηδία τώρα να είχε γίνει ένα απέραντο νεκροταφείο και το Ισραήλ ένας παράδεισος!

Ομως, είναι το Ισραήλ που έχει μετατραπεί στο τεράστιο Βατερλώ του υπερεμβολιασμού!

Ολος ο πλανήτης βλέπει ότι ο υπερεμβολιασμός τους έκαψε... (Μήπως να τους στείλουμε τον Βασιλακόπουλο, να τους πείσει ότι ευτυχούν αλλά δεν το ξέρουν, απλά χρειάζονται περισσότερους εμβολιασμούς; Μόνο οι γάτες και τα σκυλιά διαφεύγουν ακόμη...)

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Το Ισραήλ, μία χώρα με πληθυσμό λίγο πάνω από 9 εκατομμύρια, έχει καταναλώσει 14.100.000 δόσεις!».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις