Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Φοιτητές "κατασκήνωσαν" έξω από τη Βουλή - "Κανένας μας χωρίς στέγη"


 "Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε κανένας φοιτητής να μην πετάξει στα σκουπίδια τα όνειρα και τους κόπους πολλών χρόνων", σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (10/09) φοιτητές.

Μέλη φοιτητικών συλλόγων της Αθήνας συγκεντρώθηκαν στις 12:00 έξω από τη Βουλή, απαιτώντας να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολών. Παράλληλα, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, ζητώντας την κατάργησή της.

Επίσης, δεν δίστασαν να στήσουν σκηνές ως ένδειξη διαμαρτυρίας, απαιτώντας να γίνει ό,τι είναι απαραίτητο, προκειμένου «να μην μείνει κανένας φοιτητής χωρίς στέγη και αναγκαστεί να παρατήσει τις σπουδές του».

Υπενθυμίζεται ότι κάλεσμα για τη σημερινή κινητοποίηση απηύθυναν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, ΝΦΕΕΜΠ, Παιδαγωγικού, Νηπιαγωγών, Ιστορικού - Αρχαιολογικού, Τουρκικών Σπουδών, Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ, Σχολής Επιστημών Τροφίμων και Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του ΠΑΔΑ και ο Σύλλογος Οικοτρόφων ΑΣΠΑΙΤΕ.

«Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε κανένας φοιτητής να μην πετάξει στα σκουπίδια τα όνειρα και τους κόπους πολλών χρόνων», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις