Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Juno To Jupiter: Νέα δισκογραφική δουλειά από τον Βαγγέλη Παπαθανασίου – ΒΙΝΤΕΟ

 


Ο νέος δίσκος του Vangelis ή Βαγγέλη Παπαθανασίου, όπως προτιμούμε να αποκαλούμε τον συμπατριώτη μας από την Αγριά του Βόλου, έχει τίτλο “Juno To Jupiter” και είναι εμπνευσμένος από την αποστολή της NASA προς τον Δία, ένα ταξίδι 365 εκατομμυρίων μιλίων.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Η NASA (Εθνική Διοίκηση Αεροναυτικής και Διαστήματος) απένειμε ειδικό μετάλλιο στον Παπαθανασίου, ενώ μετονόμασε σε “Vangelis” τον αστεροειδή “6354”, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στον Δία και τον Άρη.

Βαγγέλης Παπαθανασίου

Στον δίσκο του Βαγγέλη Παπαθανασίου συμμετέχει η σοπράνο από την Ρουμανία, Άντζελα Γκεοργκίου, γνωστή για τις υπέροχες ερμηνείες της σε όπερες του Πουτσίνι και του Βέρντι.

Άντζελα Γκεοργκίου Angela Gheorghiu

Άντζελα Γκεοργκίου Angela Gheorghiu

Το σινγκλ από τον δίσκο είναι το “Juno’s Tender Call”.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις