Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Και ενώ οι σύγχρονοι Έλληνες ζουν στιγμές...

 


Νίκος Πρασσάς

Και ενώ οι σύγχρονοι Έλληνες ζουν στιγμές ολοκληρωτικής Κατοχής από την εποχή του οικονομικού «Δόγματος του Σοκ» που στόχο είχε την αλλαγή

συμπεριφοράς του «κοινωνικού» ανθρώπου σε όχι έναν «εργάτη», την εποχή των μη εργοστασίων, αλλά σε ένα κατευθυνόμενο ρομπότ πάσης φύσεως εκτέλεση εργασίας, ελέω της «πρόοδου» της τεχνολογίας.

Ο εμπνευστής του ΣΟΚ ήταν ο νομπελίστας οικονομολόγος (εβραίος) Milton Friedman που έφτασε και στην Ελλάδα με την υπογραφή του «ανίατου» Μνημονίου μετά τα πειραματικά του στάδια σε Αργεντινή και με αποκορύφωμα την Χιλή, γι’ αυτό και προστατεύθη μέχρι τον θάνατό του ο φυγαδευθείς από το Σύστημα Πινοσέτ.

Ο οποίος νομπελίστας είχε λάβει την σκυτάλη από τον προκάτοχό του «άγγελο του θανάτου» γενετιστή (εβραίο) Josef Mengele, που δεν είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει το πείραμα τού αρρωστημένου Συστήματος πάνω στην συμπεριφορά του ανθρώπου. Αφού κατόρθωσε να δημιουργήσει στατικά ζόμπι δίχως όμως να καταφέρει την περαιτέρω χειραγώγησή τους προς έναν προγραμματισμένο ορισμένο σκοπό.

Η ανθρωπότητα όμως είχε προετοιμαστεί παράλληλα στον εθισμό της δια των μέτρων «λιτότητας» της πολιτικής δημ(ι)οκρατικής εφαρμογής για κάτι «ανώτερο» ή σατανικό. Πριν βρεθεί ο «κώδικας του DNA», μαύρη μέρα για την Ανθρωπότητα, μετά τους προαναφερόμενους επιστήμονες, ο (κομμουνιστής) νευροφυσιολόγος και ψυχίατρος Jose M. R. Delgado κατόρθωσε να κυριαρχήσει επί του ανθρωπίνου εγκεφάλου με τα απεχθή πειράματά του στο Yale University των ΗΠΑ για να τον ελέγξει και τον κατευθύνει ολοκληρωτικά.

Ο πόλεμος μεταξύ του Σώματος (DNA) εναντίον του Νου και της Ψυχής έχει ξεκινήσει πολύ μεθοδευμένα και συντονισμένα με έναν απλό ιό στις ημέρες μας πάλι ως ένα «ατύχημα», που δίνεται δια της βίας για το καλό της ανο(η)σίας του κοπαδιού, αφού αγέλη προϋποθέτει νοήμονα υπερόντα, κι όχι ζαβά δίποδα άπτερα, και καταρρίπτει όλα τα «δημοκρατικά δεδομένα», λες και είχαμε ποτέ δημοκρατία!

Στην πρώτη φάση, 1ο-2ο μπόλιασμα, καταγράφονται οι παρενέργειες. Στην δεύτερη φάση, 3ο-4ο μπόλιασμα, καταγράφονται τα υποψήφια υβρίδια προς μετάλλαξη. Στην τρίτη φάση, 5ο μπόλιασμα, ελέγχονται οι πράξεις και τα συναισθήματα των υπό μετάλλαξη υβριδίων. Στην τέταρτη φάση, 6ο μπόλιασμα, γίνεται η σύνδεση με τον γενικό Surver του Συστήματος δια της τεχνολογίας του 5G. Στην πέμπτη φάση και την φαρμακερή όσων επιζήσουν από το ΣΟΚ, 7ο μπόλιασμα, επιτυγχάνεται η μετάλλαξη του DNA και η τελική υποταγή του πρώην ανθρώπου στο επιθυμητό άβουλο ρομπότ, για το οποίο πάσχισαν οι «επιστήμονες» δια της «τεχνολογίας».

Η Παγκόσμια Κομμουνιστική Διακυβέρνηση της ανθρώπινης κοπαδοπροβατοποίησης (θα) είναι πλέον γεγονός, υπό την ηγεσία του Γιαχβέ με το αντίγραφό του το μίασμα τού (κατεψυγμένου) Αντιχρίστου ως πρόεδρο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Βαάλ (ή Ισλάμ). Ό,τι δεν κατάφερε δηλαδή πριν σχεδόν 100 έτη το Προλεταριάτο (άνοιξη των νέων) της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, τα κατάφερε η Ισλαμική άνοιξη με την πολιτική των ανοικτών συνόρων του ΟΗΕ, και δη ως τελευταία φάση της ασφαλιστικής δικλείδας τελικής εφαρμογής της δια των μεταφερόμενων Ταλιμπάν στην γηραιά Ευρώπη, όπου υπάρχει ακόμη Αντίσταση. Οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αυστραλία δυστυχώς δεν αντιδρούν δυναμικά ή θα διαλυθούν σε μικρά κρατίδια, όπως και η «Ελλάς Α.Ε.».

:

Οφείλω μίαν απάντηση στην «κύρια της κουλτούρας» που εξεμάνη με την κάθοδο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, γιατί δεν αντιδρούν με την κάλυψη των Αρχαίων Μνημείων.

Μήπως αντιδράσατε εσείς, κυρά μου, με την παράδοση της Μακεδονίας, του Αιγαίου, την παράνομη ιατρική πράξη δια της καθημερινής πλύσης εγκεφάλου από τα βοθροκάναλα της διαπλοκής με τους άσχετους «έγκριτους» δημοσιογράφους και τους αδιάβαστους «ιατρούς» της συμφοράς, που θα καταλήξουν στην αντίστοιχη Νυρεμβέργη κάποια μέρα για τους ζωντανούς νεκρούς που βαδίζετε ανάμεσά τους;

Μήπως αντέδρασε κανείς με την παράδοση της χώρας; Η μόνη αντίδραση που είδα έως τώρα ήταν να πάνε τα πρόβατα στο κέντρο εμβολιασμού για να βγάλουν διαβατήριο κίνησης διακοπών και μετακίνησης μεταξύ τόπου εργασίας και διατροφής, όπως ακριβώς τα συμπαθέστατα τετράποδα πριν την νόμιμη σφαγή τους για το Πάσχα.

Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμη την «αντίδραση των φιλάθλων», αυτή γίνεται για τον αποχωρισμό των βορείων εδαφών της Ελλάδος με την προσάρτησή τους στην «συστημική μητέρα» Βόρεια Μ(ακεδονία) για την εκμετάλλευση των θησαυρών και διέλευση των αγωγών λόγω του «δρόμου του μεταξιού». Όλα τα άλλα περί «δημοκρατίας», «συντάγματα» και «δίκαια» είναι κολοκύθια με μπόλικη ρίγανη.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις