Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΠτΔ έβγαλε την ελληνική σημαία αλλά έβαλε μαξιλάρι με το πρόσωπο της και την γάτα της στο Προεδρικό Μέγαρο

 


Μαξιλαράκι με το πρόσωπο της και την γάτα της έχει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως φάνηκε στην πρόσφατη συνάντηση της με τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα η ΠτΔ υποδέχθηκε τον υπουργό στο Προεδρικό Μέγαρο και ο φωτογράφος ασχολήθηκε αρκετά με το μαξιλαράκι που είχε στον καναπέ της. 

Πρόκειται για την ίδια που έβγαλε από το Προεδρικό Μέγαρο την ελληνική σημαία, ενώ έχει επιδείξει και απέχθεια απέναντι στην Ορθοδοξία και τον Εθνικό Υμνο, ενώ αλησμόνητο θα μείνει το σταυροπόδι κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Ελλάδος. 

Μην αναρωτιέστε λοιπόν γιατί ακόμα και στην πλέον εμβληματική εορτή της νεότερης ιστορίας, αυτή των 200 ετών από την εθνεγερσία, δεν επισκέφτηκε την κυρία πρόεδρο ούτε ένας αρχηγός κράτους! Διότι οι ξένοι δυστυχώς, είναι σοβαροί…

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους: 

Η απουσία της σημαία

Και το σταυροπόδι 


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις