Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Μητέρα καταγγέλει: Εκβιάζουν τα παιδιά μας για τον εμβολιασμό - Τα Self Test δεν είναι αθώα


 Η Σοφία Ρωμαίου, μητέρα από την Θεσσαλονίκη, η οποία δεν θέλει να φοράει το παιδί της μάσκα και να κάνει self test για να πάει στο σχολείο μιλά στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής για τον εκβιασμό και τον εκφοβισμό που ασκούν στα παιδιά. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Γίνεται εκβιασμός και εκφοβισμός για να ασκήσουν ιατρικές πράξεις σε εμάς και τα παιδιά μας», ενώ αποκάλυψε πως τα self test δεν είναι αθώα.


«Το self test δεν είναι τόσο αθώο όσο το λέμε. Έρχεται από πίσω μια υπεύθυνη δήλωση του gov, που όποιος το κάνει, αποδέχεται όποιον νόμο θεσπίσει η κυβέρνηση. Υπάρχει αυτό με ψηλά γραμματάκια. Γράφει ότι το κράτος μπορεί να ασκήσει πάνω μας οποιαδήποτε εξουσία» πρόσθεσε.

«Ποιος μπορεί να πάρει τα παιδιά μας και να τους κάνει οποιαδήποτε ιατρική πράξη χωρίς τη συγκατάθεσή μας» σημείωσε για τα self test. «Οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν να έχουμε τα ατομικά δικαιώματα και την βούληση να επιλέξουμε» υπογράμμισε, ενώ έκανε λόγο ότι το εμβόλιο έχει… βαριά μέταλλα που επηρεάζουν τα παιδιά.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις