Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Ραγδαίες εξελίξεις... Συνελήφθη ο άντρας που έριξε χημικό υγρό στα μάτια 18χρονης στα Χανία Η κοπέλα αναγνώρισε τον 56χρονο δράστη

 


Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης την οποία δέχτηκε μια 18χρονη στην Κίσαμο από έναν άντρα που την ψέκασε στα μάτια με χημική ουσία.

Αμέσως μετά την καταγγελία της κοπέλας στο Α.Τ. Κισσάμου, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν συνεχείς προσαγωγές προκειμένου να γίνει αναγνώριση από την 18χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FlashNews, το βράδυ της Πέμπτης, η κοπέλα αναγνώρισε έναν από τους προσαχθέντες ως εκείνον που την πλησίασε από πίσω και της έριξε το σπρέι στο πρόσωπο.

Πρόκειται για έναν 56χρονο Έλληνα ο οποίος άμεσα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις