Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Παγκόσμια Κυβέρνηση & Μητρική Εταιρία! (Σύνδεσμος Νέας Εκπομπής Κάτω Από Το Βίντεο!)


Bill Colin

 Όσο περνάει ο καιρός τόσο τα σημάδια του ότι ήταν παλιότερα Θεωρίες Συνωμοσίας είναι πια καταστάσεις που τις ζούμε όλοι!

Βέβαια λίγοι θα μπορέσουν να δεχτούν την αλήθεια και να βρουν μια διέξοδο μιας και η προπαγάνδα του φόβου και της άγνοιας καλά κρατεί!

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση δεν θα αργήσει πολύ για να γίνει φανερή στην ολότητα της και ειδικά με την Υγειονομική Κρίση την έχουμε δει να απλώνει απειλητικά τα δίχτυα της και να εφαρμόζει πια

το Απόλυτο Σχέδιο Της Καταστροφής Και Της Υποδούλωσης!

Ζούμε το Τέλος Της Κοινωνίας Των Ανθρώπων και οι Έσχατες Μέρες είναι προ των πυλών!

Η Μητρική Εταιρεία επίσης είναι αυτή που εξαγοράζει σιγά-σιγά τα πάντα και οδηγεί στην συγχώνευση όλων των κλάδων των επιχειρήσεων και εταιριών!

Λίγο πριν έρθει φανερά ο Παγκόσμιος Πολιτικός και Θρησκευτικός Ηγέτης θα απορροφήσει όλα τα χρέη ιδιωτών,επιχειρήσεων και κρατών όταν θα έχει έρθει πριν όμως η Παγκόσμια Πτώχευση και 

το Χάος!

Ο Ιησούς Χριστός να μας δίνει δύναμη να μην πλανηθούμε και να αντέξουμε τα πάντα μέχρι τέλους!


Εδώ είναι Η ΝΕΑ κανονική μου εκπομπής:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις