Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Επίσημη κυβερνητική πολιτική το σκανάρισμα: Με το κινητό ανά χείρας για να περάσουν στο νυκτερινό κατάστημα


 Η πανδημία του κορωνοϊού φαίνεται πως ήταν μόνο η «’κορυφή του παγόβουνου».

Μέσα από αυτή έχουν ξεπηδήσει συγκεκριμένοι  σχεδιασμοί και δοκιμές για τα πράγματα που πρόκειται να έρθουν στο όχι  και πολύ μακρινό μέλλον.

Ένα από και το σκανάρισμα, το οποίο έχει γίνει πλέον και επίσημο έχοντας και την κυβερνητική «βούλα».

Στα δελτία ειδήσεων έπαιξαν σήμερα οι… ελευθερίες των εμβολιασμένων που ξεκίνησαν και επίσημα από το Σάββατο το βράδυ.

Πλέον η είσοδος επιτρέπεται -αυστηρά σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες-  και το γλέντι κράτησε μέχρι πρωίας στα κατά τόπους νυχτερινά κέντρα, με νέους όλων των ηλικιών να ξεφαντώνουν μέχρι τα ξημερώματα.

Αυτή βέβαια είναι η μια όψη του νομίσματος βέβαια.  

Η άλλη έχει να κάνει με τις εικόνες των εμβολιασμένων να… επιδεικνύουν τα πιστοποιητικά  εμβολιασμού στην είσοδο των καταστημάτων και με τρους υπεύθυνους των καταστημάτων να κάνουν face-control με σκανάρισμα των πιστοποιητικών.

Οι πιο εκστασιασμένοι μάλιστα το έδειχναν όπου έβρισκαν, ακόμα και στους δημοσιογράφους:

Την τιμητική της είχε η Θεσσαλονίκη, το μίνι lockdown της οποίας είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, καθώς μεταξύ άλλων είχε απαγορευτεί η νυχτερινή διασκέδαση για τους εμβολιασμένους.

«Λίγο να δούμε τα πιστοποιητικά σας», ακουγόταν χθες το βράδυ στις εισόδους όλων των νυχτερινών καταστημάτων.

Όλοι με ένα κινητό ανά χείρας πρόθυμα έδειχναν τα προσωπικά τους στοιχεία στον υπεύθυνο του νυκτερινού καταστήματος και μετά το παράιτητο σκανάρισμα έμπαιναν μέσα.

Η κυβέρνηση δείχνοντας τις εικόνες αυτές από τα δικά της ΜΜΕ ελπίζει ότι έτσι θα «ζηλέψουν» οι μη εμβολιασμένοι και θα τρέξουν με την πρώτη ευκαιρία να εμβολιαστούν.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις