Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Συγγνώμη για την ενόχληση. Ο πόνος και η απελπισία με έκαναν να σας γράψω.


 Νίκος Πρασσάς

– Είπατε επιδιώξατε να κολήσετε, δεν σκεφτήκατε όμως μήπως νοσήσετε βαριά; Γιατί υπήρχε και αυτό το ενδεχόμενο. Θα σας πω γιατί σας ρωτάω.

Ο άντρας της κόρης μου ένα παληκάρι 32 χρονών επεδίωξε να νοσήσει για να πάρει παράταση για το εμβόλιο. Το αποτέλεσμα είναι να του κάνει βαριάς μορφής πνευμονία και έτσι βρίσκεται στο νοσοκομείο από τις 25 Αυγούστου. Τις τελευταίες 5 μέρες είναι διασωληνωμένος σε βαριά κατάσταση χωρίς ίχνος καλυτέρευσης. Οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά και είπαν ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει πάλι τέτοια περίπτωση. Αν ήταν ξένοι γιατροί θα είχα τις αμφιβολίες μου. Στους γιατρούς που τον εξέταζαν ήταν τρία ξαδέρφια μου και ενημερωνόμουν σωστά. Χωρίς υποκείμενα νοσήματα χωρίς καταχρήσεις. Και έτσι όλοι κουβαλάμε το σταυρό μας. Με δύο μικρά παιδάκια.

– Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό.

– Συγγνώμη για την ενόχληση. Ο πόνος και η απελπισία με έκαναν να σας γράψω.

– Εγώ το κόλλησα επειδή όλοι οι συνάδελφοί μου είχαν κάνει το εμβόλιο και προχωρήσαν και στην τρίτη δόση –«μπούστερ» ή προωθητικό του ανοσοποιητικού συστήματος το λένε εδώ, εγώ το είπα ότι είναι «τούρμπο» για τις νέες ανθρώπινες μηχανές που κατασκευάζουν! Δεν είχα πυρετό, μόνο το PCR τεστ το βρήκε. Έχασα για 4 ημέρες την γεύση μου μόνο, έκατσα 10 ημέρες απομόνωση στο σπίτι. Μου έφεραν ακόμη και προμήθειες τροφίμων στο σπίτι μου από το Εθνικό Σύστημα Υγείας, όταν με ρώτησαν εάν έχω ανάγκη κ.λπ. Μου έφεραν ακριβώς ότι τους παρήγγειλα! Καθημερινά μου τηλεφωνούσαν για οδηγίες και αναφορά πώς αισθανόμουν ή εάν ήθελα να μου στείλουν και ασφενοφόρο. Κακώς που διασωληνώθηκε! Από εκεί δεν υπάρχει έξοδος! Εγώ ενημερώνομαι ιατρικά καθημερινά για όλες τις μεθόδους και γνωρίζω για την κατάλληλη διατροφή και λοιπές λεπτομέρειες. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, αλλά η φυσική κατάσταση και οι αντοχές λόγω κατάλληλης διατροφής και τρόπου ζωής. Υπάρχουν τα μονοκλωνικά που δίνουν στο τελευταίο στάδιο. Νομίζω και στην Ελλάδα τα δίνουν, εάν είσαι γιατρός ή κάποια προσωπικότητα. Εδώ, στην Αγγλία είναι νόμος να τα παίρνουν όλοι οι ασθενείς από φέτος, όταν βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο.

:

Όχι, η επιστήμη δεν κάνει θαύματα. Η πίστη σε συνδυασμό με την δύναμη της ψυχής του καθενός κάνει το θαύμα να ζήσει ή ν’ αποχωρήσει –είναι η επιθυμία της ψυχής και του πνεύματος μαζί κάθε ατόμου. Θα το ξαναπώ με όλη την δύναμη της ψυχής. Όταν ξεκίνησε η «πανδημία» προσευχήθηκα στον Θεό να πάρει την ζωή μου στα χέρια Του, ότι και να συμβεί θα το αποδεχτώ. Του ζήτησα να με πάρει μαζί Του, να μου ελαφρύνει τον θάνατο, επειδή δεν θέλω να βιώσω καταστάσεις που θα πληγώσουν την συνείδησή μου –τον Νου και την Ψυχή μου. Ζω καθημερινά σαν ετοιμοθάνατος, κι ούτε πλέον μ’ απασχολεί ο θάνατος. Δεν φοβήθηκα ούτε και με χάλασαν οι απειλές που γνώριζα ότι θα συμβούν παγκοσμίως, αφού αυτή είναι η ζωή μου –να ερευνώ και να γνωρίζω το προγραμματισμένο μέλλον που φτιάχνουν για εμάς οι δυνατοί του κόσμου αυτού. Είμαι έτοιμος να αποδημήσω, για όπου ο Θεός το θελήσει. Εγώ, απλά ή το σταματώ ή το συνεχίζω με την βοήθεια του Θεού με τον ρόλο που με φορτίζει συνειδησιακά να πράξω. Καθαρός από μίση, αντιξοότητες, αντιπερισπασμούς και άλλες παγίδες. Διατεθειμένος πάντα στην υπηρεσία του Σύμπαντος για το γενικό καλό, κι όχι το ατομικό συμφέρον.

Στην Ελλάδα δυστυχώς επειδή είναι αποικία, και οι αποφάσεις παίρνονται από τους Αποικιοκράτες, οι πολιτικοί είναι κομπάρσοι, καλοβαλμένες μαριονέτες, που κάνουν τα πάντα να επωφεληθούν της κρίσης οικονομικά, γιατί δεν έχουν άλλο εισόδημα μετά την κατάρρευση της χώρας. Τα έχουν όλα παραχωρήσει στ’ αφεντικά των. Τον λαό τον έχουν χεσμένο, και ήδη τον αντικαθιστούν ποικιλοτρόπως. Όποιος δεν τα νοιώθει είναι άξιος της τύχης του και της αρρώστιας. Θα το νοιώσουν πρώτα όλοι οι «προνομιούχοι» που θα δουν να χάνονται τα προνόμια που σήμερα τα αντάλλαξαν με την φαινομενική ελευθερία!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις