Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Βάζουν «χέρι» σε προσωπικά δεδομένα για να πιέσουν 450.000 πολίτες: «Θα τους στέλνουμε sms μέχρι να εμβολιαστούν»!

 


Σε ένα νέο απίστευτο μέτρο καταφεύγει η κυβέρνηση για να οδηγήσει τους πολίτες στον εμβολιασμό καθώς ετοιμάζεται να ξεκινήσει να στέλνει μηνύματα σε ανεμβολίαστους ασκώντας τους έτσι ψυχολογική πίεση ώστε να εμβολιαστούν, ενώ παράλληλα ξεκινήσαν νέα εκστρατεία απειλών με στοχοποίηση εκ νέου του κλάδου της εστίασης με "προειδοποιήσεις" ότι μπορεί να κλείσουν εκ νέου!

Έτσι σε μια πρωτοφανή κίνηση και κάνοντας χρήση προσωπικών στοιχείων από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και καθημερινά θα στέλνονται μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα 450.000 ανεμβολίαστων μέχρι να νοσήσουν ή να εμβολιαστούν!

Τα προσωπικά δεδομένα παραχωρήθηκαν από την πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ.

Κάθε μέρα οι ανεμβολίαστοι θα λαμβάνουν διαφορετικό sms.

Παράλληλα, μηνύματα έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν και οι άνω των 50 ετών για να κλείσουν ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου.

Δείτε τα παραδείγματα μηνυμάτων ανά ημέρα:

Την ίδια στιγμή η αρμόδια Επιτροπή του υπουργείου Υγείας πρόκειται να συνεδριάσει την επόμενη Τετάρτη και όπως  είπε ο  Γκίκας Μαγιορκίνης υπάρχει πιθανότητα για νέα μέτρα σε περιοχές που προκαλούν ανησυχία όπως η Θεσσαλία, καθώς και η Κεντρική και η Ανατολική Μακεδονία.

Όπως ανέφερε ο καθηγητής στον ΣΚΑΙ σε ακραίες περιπτώσεις και αν φτάσει το ΕΣΥ στα όριά του σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη, δεν αποκλείεται να επιβληθούν μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, πιθανόν στην εστίαση, μιλώντας για κλείσιμο των νυκτερινών καταστημάτων.

Δεν διευκρίνισε όμως  ούτε και ρωτήθηκε βέβαια για ποιους χώρους εννοεί το κλείσιμο για τους μεικτούς ή τους λεγόμενους αμιγείς.

«Εννοούμε μέτρα σε ακραίες συνθήκες με χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού. Δεν εννοούμε lockdown, αλλά μέτρα για να μειωθεί η πιθανότητα να έρθουν σε επαφή οι ανεμβολίαστοι  (σ.σ,. με ποιους; Με τους εμβολιασμένους ή μεταξύ τους;)

 Ίσως να κλείσουν τα νυχτερινά κέντρα σε αυτές τις περιοχές. Υπάρχει επιτυχημένο παράδειγμα με την απαγόρευση του καπνίσματος.

Για παράδειγμα να φαίνεται με απόδειξη ο έλεγχος στα μαγαζιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά τα μέτρα να έχουν σκοπό την αύξηση του εμβολιασμού. Το πιο βασικό είναι να αντέξει το σύστημα υγείας και με κάθε τρόπο θα πρέπει να αυξηθεί ο εμβολιασμός σε τοπικό επίπεδο».


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις