Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Πρώην εργαζόμενη της Pfizer: «Το εμβόλιο περιέχει χημικές τοξικές ουσίες - Λουσιφεράση και οξείδιο του γραφενίου»


 Σε νέες καταγγελίες κατά της Pfizer προχώρησε η πρώην εργαζόμενη Melissa Strickler η οποία έγινε γνωστή  όταν αποκάλυψε ότι στελέχη της Pfizer επιχείρησαν να αποκρύψουν ότι η εταιρεία χρησιμοποίησε ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό σε εργαστηριακές δοκιμές του εμβολίου για τον COVID.

Τώρα η Strickler επανέρχεται λέγοντας ότι το εμβόλιο της εταιρείας χρησιμοποιεί χημικές τοξικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων της λουσιφεράση και  οξείδιο του γραφενίου οι οποίες κάνουν το εμβόλιο να «λάμπει» στο μικροσκόπιο

Όπως αναφέρεται τα φιαλίδια του εμβολίου της Pfizer/BioNTech «λάμπουν» όταν φωτιστούν από μπλε φως  καθώς  περιέχουν ένα ένζυμο που ονομάζεται λουσιφεράση. Αυτό φέρεται να δήλωσε ένας επιθεωρητής ποιοτικού ελέγχου  της φαρμακευτικής εταιρείας στο LifeSiteNews σε μια αποκλειστική συνέντευξη αυτή την εβδομάδα.

«Το εμβόλιο είναι σαν να λάμπει, τουλάχιστον αυτό της Pfizer το κάνει», ανέφερε η Strickler, η οποία δούλεψε για την εταιρεία επί 10 χρόνια για να συνεχίσει:

«Είναι σαν κάποιος να πήρε μια μπλε κόλα να την άνοιξε και την έριξε μέσα στο φιαλίδιο, αλλά αυτό φαίνεται μόνο στο μπλε φως σε σκοτεινό δωμάτιο».


Πάντως η εταιρεία έχει ήδη διαψεύσει ότι το εμβόλιο περιέχει την ουσία λουσιφεράση και ότι ο αριθμός αδείας της πατέντας είναι 060606.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις