Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Παραλίγο τραγωδία στην διαλυμένη χώρα: Παιδιά έφτιαξαν δρόμο διαφυγής με θρανία για να σωθούν από την πλημμύρα! (βίντεο)


 Την ώρα που η κακοκαιρία «Μπάλλος» πλήττει τη χώρα και η Αττική βρίσκεται στο «κόκκινο», ο κρατικός μηχανισμός παραμένει ανύπαρκτος, αφήνοντας στο έλεος του Θεού δεκάδες πολίτες, ανάμεσα τους και παιδιά. 

Στη Νέα Φιλαδέλφεια πλημμύρισε το σχολικό συγκρότημα της οδού Εφέσου, όπου μαθητές του 1ου Γυμνασίου - Λυκείου αναγκάστηκαν να φτιάξουν... γέφυρα με θρανία για να απεγκλωβιστούν από τις τάξεις. Οι μαθητές πέρασαν σε παρακείμενο όροφο, ενώ η πυροσβεστική θα προχωρήσει σε απάντληση υδάτων. 

Το σχετικό βίντεο από το σχολείο και τον τρόπο που επιστράτευσαν οι μαθητές για να εγκαταλείψουν την αίθουσα, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η εικόνα αυτή έρχεται την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έκανε δηλώσεις ότι «προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής», αλήθεια με τα παιδιά να κάνουν επικίνδυνες αποστολές πως ακριβώς προστατεύεται η ανθρώπινη ζωή; 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έως το μεσημέρι είχαν γίνει 56 κλήσεις για επέμβαση σε σημεία όπου εντοπίζονται προβλήματα λόγων εισροής και συσσώρευσης υδάτων.

Οι κλίσεις αφορούν σε όλη την Αττική, αλλά τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται σε:

Κηφισιά

Περιστέρι

Μοσχάτο

Κάτω Πατήσια

Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα Ιωνία.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις