Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Ποιός λέει τελικά ψέματα; - Αποκαλύφθηκαν: Η κυβέρνηση λέει ψέματα για τους εμβολιασμένους στις ΜΕΘ! - Τί είπε ο Θ.Πλεύρης και τί η Μ.Γκάγκα


 Το έχουμε τονίσει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες ότι τα νούμερα που ανακοινώνει η κυβέρνηση για τους διασωληνωμένους πρέπει να είναι «μαγειρεμένα». 

Δεν γίνεται άλλωστε η Ελλάδα να είναι η μόνη χώρα στην οποία διασωληνώνονται σχεδόν μόνο ανεμβολίαστοι, όταν σε όλες τις άλλες χώρες που δίνουν στη δημοσιότητα αναλυτικά  στοιχεία (πχ. Βρετανία) η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική. 

Και πλέον ήρθε και η επιβεβαίωση. 

Εδώ και αρκετούς μήνες από μόνοι τους οι «ειδικοί» ανεβάζουν διαρκώς το ποσοστό των εμβολιασμένων που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, όμως για κάποιον λόγο επικρατεί το αφήγημα ότι ο εμβολιασμένος δεν θα καταλήξει σε ΜΕΘ. 

Αυτό λοιπόν είναι ψέματα, καθώς η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, εξέθεσε τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα ψεύτικα στοιχεία! 

Συγκεκριμένα η Μ.Γκάγκα κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό είπε ότι το 81% των διασωληνωμένων είναι ανεμβολίαστοι (ή εμβολιασμένοι με μία δόση) και το 19% εμβολιασμένοι. 

Όμως την Τετάρτη (μια μέρα νωρίτερα) ο Θ.Πλεύρης είχε πει ότι το 6% είναι ανεμβολίαστοι (ή εμβολιασμένοι με μία δόση) και το 94% εμβολιασμένοι! 

Ποιός λέει τελικά ψέματα; Πότε θα παρέμβει ένας εισαγγελέας για τα fake news της κυβέρνησης; Και τελικά ποιός είναι ο πραγματικός αριθμός; 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι με αυτή την κυβέρνηση όποιον αριθμό και εάν ακούσουμε δεν είμαστε βέβαιοι ότι ισχύει. 


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις