Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

«Έκρηξη» πολιτών για τα ψεύδη του Κ.Μητσοτάκη: Ισχυρίζεται ότι «η διαδικασία του brain drain έχει αντιστραφεί»


 Επικίνδυνα εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται να βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς την ώρα που η φτώχεια «μαστίζει» την Ελλάδα αυτός υποστηρίζει ότι «η διαδικασία του brain drain έχει αντιστραφεί».

«Η διαδικασία του brain drain έχει αντιστραφεί, καθώς πολλές επιχειρήσεις δημιουργούν ποιοτικές θέσεις εργασίας και η σταθερά θετική πορεία της χώρας αποπνέει εμπιστοσύνη στους νέους, αποτελώντας επιπλέον κίνητρο για την επιστροφή τους στην πατρίδα», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο twitter με αφορμή την επίσκεψή του στο εργοστάσιο της εταιρείας Boehringer Ingelheim στο Κορωπί.

Aυτά, την ώρα που το Brain drain έχει χτυπήσει «κόκκινο», αφού τα δεκαετή Μνημόνια ανάγκασαν πάνω από 500.000 εργαζομένους να εγκαταλείψουν τη Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο.  Ωστόσο, η κυβέρνηση πρόσφατα ανακοίνωσε την επιστροφή μόλις του 0,2% εξ αυτών…

Άρα, πως ακριβώς έχει «αντιστραφεί η διαδικασία του brain drain» και για ποιο λόγο πανηγυρίζει ο Κ.Μητσοτάκης;

Μήπως θεωρεί ότι οι Έλληνες θα γυρίσουν στη χώρα γιατί έκανα αύξηση κατώτατου μισθού κατά... 13 ευρώ; Αυτή την ώρα χιλιάδες νέοι ετοιμάζονται να φύγουν από τη χώρα λόγω της καταστροφικής πολιτικής που ακολουθεί σε μια σειρά από θέματα με αποκορύφωμα τον κορωνοϊό. 

Το lockdown «τσάκισε» την ελληνική οικονομία, ενώ τα μέτρα ελέγχου και διχασμού που έχει επιβάλλει έχουν μετατρέψει αρκετούς Έλληνες σε υγειονομικούς πρόσφυγες.

Μήπως τελικά με το αντίστροφο brain drain ο πρωθυπουργός εννοεί τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας; Μήπως αναφέρεται στους 400 αλλοδαπούς που συνέλεξε πριν λίγες ημέρες το Λιμενικό Σώμα και πλέον ετοιμάζονται να γίνουν μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας; 

Η ανάρτησή του αυτή προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια των χρηστών του twitter, με τα πιο χαρακτηριστικά εξ αυτών να είναι:



ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις