Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΑΠΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΨΕΜΑ - Νοσοκομείο Γεννηματάς σε Ματίνα Παγώνη: Ούτε ράντζα, ούτε αύξηση εισαγωγών

 


Διαψεύδει την Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη με ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. 

Η κα Παγώνη, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (08/11/2021) στον ΣΚΑΙ είπε: «Είχαμε μια νύχτα πάρα πολύ δύσκολη, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Πήραμε ράντζα δανεικά από τη Σωτηρία». Προέβλεψε μάλιστα ότι τα κρούσματα θα αυξηθούν κι άλλο γιατί «από τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας, πάει το πράγμα για 10.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα».   

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Γεννηματάς:

«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών  παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid  εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε  καμία ενίσχυση σε υλικό  (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας». 

Μάλιστα επισυνάπτεται και σχετικός πίνακας 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις