Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Έγγραφο-«πύραυλος» του ΓΕΝ «βυθίζει» την κυβέρνηση: «Οι εμβολιασμένοι νοσούν περισσότερο από Covid-19»!


 Με ένα έγγραφο του οποίου του περιεχόμενο μοιάζει με τα αποτελέσματα βολής αντιπλοϊκού πυραύλου Exocet στην πολιτική του «τείχους ανοσίας» που δήθεν θα έστηνε η κυβέρνηση με τους μαζικούς εμβολιασμούς (έναν μύθο που υιοθέτησαν βέβαια και οι περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα), συνέταξε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το pronews.gr.

Mε τα όσα περιέχει το έγγραφο, όχι μόνο «εξαερώνεται» ο ισχυρισμός της κυβέρνησης ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν σε χαμηλότερο ποσοστό από τους ανεμβολίαστους και μάλιστα στα ποσοστά που υποστηρίζει η κυβέρνηση (δηλαδή ότι τα ποσοστά των νοσούντων είναι της τάξης του 87% για ανεμβολίαστους και το μόνο το 13% είναι εμβολιασμένοι), αλλά τεκμηριώνεται ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν σε ποσοστό μεγαλύτερο από τους ανεμβολίαστους! 

Στο έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού για τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων αποδεικνύεται για πρώτη φορά και επίσημα με σφραγίδα κρατικής υπηρεσίας, ότι οι εμβολιασμένοι που νοσούν από Covid-19 είναι περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους!

Να σημειώσουμε ότι για τα ανεμβολίαστα στελέχη ισχύει και καραντίνα μίας εβδομάδας, εκτός από τα PCR και rapid τεστ που κάνουν, μέσα στο ναύσταθμο.

Πάνω από 10.000 ανεξήγητοι θάνατοι στην Βρετανία μέσα σε 4 μήνες! - Τι συμβαίνει; Χιλιάδες θάνατοι χωρίς αιτία

Τώρα μετά τα αποτελέσματα αυτά που δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι κολλούν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους, πλέον και οι εμβολιασμένοι θα τίθενται σε καραντίνα, μιας εβδομάδας πριν τους επιχειρησιακούς ή εκπαιδευτικούς πλόες, όπως αναφέρεται στο έγγραφο!

Να σημειώσουμε ότι ανεμβολίαστα και εμβολιασμένα στελέχη δεν διαβιούν μαζί πριν τους πλόες και άρα δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι μεταδίδει ο ένας στον άλλο.

Είναι σαφές ότι οι εμβολιασμένοι μολύνονται από το κοινωνικό τους περιβάλλον και είναι η πρώτη επαγγελματική ομάδα για την οποία υπάρχει επίσημη παραδοχή από κρατική αρχή ότι νοσούν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους και είναι πλέον βέβαιο ότι όλοι οι εμβολιασμένοι μολύνονται σε ανάλογο ποσοστό και σε συνδυασμό με την έλλειψη μέτρων προστασίας (ήταν το «τυράκι» για να εμβολιαστούν) μεταδίδουν στους ανεμβολίαστους!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του ΠΝ όπως αναφέρονται στο έγγραφο: «Από τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων τριάντα (30) ημερών προκύπτει σημαντική αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε εμβολιασμένο προσωπικό. Συγκεκριμένα για το ανωτέρω χρονικό διάστημα (σ.σ.: το έγγραφο συντάχθηκε το Νοέμβριο), σε σύνολο 89 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, τα 45 αφορούσαν εμβολιασμένα στελέχη ποσοστό 50,56% έναντι 44 μη εμβολιασμένων στελεχών, ποσοστό 49,44%»!

Ιδού και το σχετικό απόσπασμα του εγγράφου το οποίο βρίσκεται όλο στην διάθεση του pronews.gr, αλλά δεν δημοσιεύεται αυτούσιο για λόγους εθνικής ασφαλείας (κωδικοί επικοινωνιών, κρυπτογραφικοί κώδικες κλπ.).

Τι σημαίνουν τα παραπάνω: Ότι ο εμβολιασμός όχι απλώς δεν αποτελεί πανάκεια και λύση, αλλά δημιουργεί μια ψευδή εικόνα ασφάλειας, χωρίς να υπολογίσουμε διακριβωμένους θανάτους, παρενέργειες κλπ.

Με αποτέλεσμα οι εμβολιασμένοι να αποτελούν κινητές βόμβες μετάδοσης του Covid-19, κάτι που συμβαίνει και με την τρίτη δόση, όπως αποδεικνύεται από την γεωμετρική αύξηση των μολυσμένων που κάνουν την τρίτη δόση.

Ότι τουλάχιστον τα συγκεκριμένα εμβόλια και βασικά της Pfizer/ΒιοNTech απλά «εκπαιδεύουν» τον ιό πώς να μεταλλάσσεται για να «ξεφεύγει» από αυτά, χωρίς να υπολογίζουμε και πάλι τις παρενέργειες κλπ. κλπ.

Ότι η κυβέρνηση ψεύδεται για το όλο θέμα. Αλλά αυτό δεν είναι είδηση...


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις