Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Ο τριπλά εμβολιασμένος δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης έχει κορωνοϊό - Κόλλησε μόλις έκανε την «αναμνηστική» δόση - Ούτε η τρίτη δόση δίνει τελικά την «ελευθερία»


ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΩΡΑ!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα 

«Τζούφια» αποδείχθηκε και η τρίτη δόση του εμβολίου, καθώς ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης,

αν και τριπλά εμβολιασμένος, νόσησε με κορωνοϊό. 

Ο ίδιος ενημέρωσε μέσω social media ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και υποστήριξε ότι τα συμπτώματα μοιάζουν με αυτά του κρυολογήματος. Βεβαίως για τους περισσότερους ανθρώπους που βρίσκονται στην ηλικία του τα συμπτώματα του κορωνοϊού δεν διαφέρουν αρκετά από αυτά του κρυολογήματος, ακόμα και εάν είναι ανεμβολίαστοι. 

Nα σημειώσουμε ότι ο Γ.Ευγενίδης έκανε πριν από λίγες ημέρες την «αναμνηστική» δόση.

«Μετά από δυο χρόνια σχεδόν που μεταδίδουμε ειδήσεις για τον COVID, ήρθε η ώρα με επισκεφθεί κι εμένα. Μερικά συμπτώματα κρυολογήματος με έκαναν να συστηματοποιήσω τα τεστ που κάνω μέσα στην εβδομάδα και σήμερα το πρωί μου βγήκαν θετικά.

Η μισή Ελλάδα μπήκε στο «βαθύ κόκκινο» - «Πρόβα» lockdown από την κυβέρνηση;

Ευτυχώς έχω κάνει και την booster δόση του εμβολίου και είμαι αισιόδοξος ότι το επόμενο δεκαήμερο θα είναι απλά μια ευκαιρία χαλάρωσης-όσο και αν δουλεύω και από το σπίτι. Εμβολιαστείτε άμεσα, όχι για να ξεπερνάτε τις απαγορεύσεις, αλλά για να είναι ο κορωνοϊός ένα παρατεταμένο κρυολόγημα» έγραψε ο Γιώργος Ευγενίδης.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις