Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Πάγωσαν στην ΑΕΚ: Λιποθύμησε στην προπόνηση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Γέλοβατς

 


Σοκ στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ την Κυριακή, αφού ο Στέφαν Γέλοβατς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είχε λιποθυμικό επεισόδια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Σοκαρισμένοι όλοι στην ομάδα περιμένουν τα νεότερα αφού θα υποβληθεί σε μια σειρά από εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων περιμένουν και στην ΚΑΕ προκειμένου να προχωρήσουν σε επίσημη ενημέρωση για την κατάστασή του.

Η Ένωση αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (15/11) τη Ρίγα στο κλειστό των Άνιω Λιοσίων για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League και έκανε την προπόνησή της, με τον Γέλοβατς να κάνει αποκατάσταση στο γυμναστήριο αφού στις 30 Οκτωβρίου είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο.

Την ώρα, λοιπόν, που ήταν στο γυμναστήριο και έκανε το πρόγραμμά του, ο Σέρβος σέντερ αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είχε λιποθυμικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Στις τάξεις της ΑΕΚ, όπως είναι λογικό, είναι άπαντες σοκαρισμένοι και περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί, με την ευχή όλα να είναι καλά και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Κάποια επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο, προφανώς, περιμένουν και οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, προκειμένου να ενημερώσουν στη συνέχεια τον Τύπο για το τι ακριβώς γίνεται με τον Γέλοβατς.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ Ή ΟΧΙ;

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις