Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Τα πρόστιμα δεν πάντα η λύση, για όλα τα προβλήματα των Δήμων


 Σχετικά με το κλάδεμα Κήπων στις κατοικίες τους από τους  Δημότες  του Δήμου μας  και τον "συνωστισμό" που επικρατεί κατά την εναπόθεση των κλαδιών κατά τον ¨"Παραδοσιακο Τρόπο" ( εξω απο τις αυλόπορτες και πάνω στο πεζοδρόμιο ) , έχω να δηλώσω ότι υπάρχει λύση.

Η   ΑΓΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ που μόνο με δυο άτομα, εργάτες του Δήμου και μετατρέπει τα κλαριά σε πριονίδι, σε ελάχιστο χρόνο θεωρώ ότι είναι η ιδανικότερη λύση για να απεγκλωβιστεί ο Δήμος από το συγκεκριμένο πρόβλημα  .  Η Αίτηση και η πληρωμή για την συγκεκριμένη εργασία  θα κατατίθεται από τον ενδιαφερόμενο δημότη στο ΤΑΜΕΙΟ του Δήμου, λίγες ημέρες πριν το προκαθορισμένο κλάδεμα . Μάλιστα μπορούμε τα Πριονίδια αφού συσκευαστούν σε τσουβάλια των 50 κιλών να δίδονται ως Κοινωνική χορηγία σε Πολίτες , Τροχαία και Πυροσβεστική από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής  . 

Θεωρω οτι με τα εργαλεία που μας προσφέρει σήμερα η τεχνολογία , εύκολα και ταχύτατα ,  μπορεί να μας "λύσει " τα χέρια από τέτοιες δύσκολες καταστάσεις που "επηρεάζουν"  την καθημερινότητα όλων μας . Τα πρόστιμα δεν πάντα  η λύση,  για όλα τα προβλήματα των Δήμων . 

*****Ο Φώτης Αλεξόπουλος είναι Πρώην Δημοτικός  Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής , Ιδρυτικό μέλος της Παράταξης ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-Σύγχρονη Πόλη ,   Πτυχιούχος Διοίκησης και Οικονομίας -Παντειο πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών επιστημών -Τμήμα Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης - Υπάλληλος Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών - Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολογων ,Μέντορας στον Διεπιμελητηριακο Φορέα Πιστοποίησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις