Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Εχασε και τις 46.000 δολάρια το Bitcoin

 


Συνολικές απώλειες 32% από τα υψηλά του έφτασε το Νοέμβριο καταγράφει το κρυπτονόμισμα. Πτώση άνω του 4% και για το Ethereum. Δυο γραφήματα με σημασία.

Το Bitcoin συνεχίζει να υποχωρεί παρά την ολοκλήρωση πέντε πτωτικών εβδομάδων από τη στιγμή που έκανε ιστορικό υψηλό.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε χρηματιστηριακή αξία υποχώρησε έως και 2,5% τις 45.583 δολάρια τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη. Έχει χάσει περίπου 32% από τότε που σημείωσε υψηλό ρεκόρ στις αρχές Νοεμβρίου. Το Ethereum σημείωσε πτώση έως και 4,3%, ενώ τα δημοφιλή DeFi tokens όπως το Solana, το Cardano, το Polkadot και το Polygon επίσης υποχώρησαν.

Το Bitcoin έχει συνολικά χάσει το 20% της αξίας του από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Οι κεντρικές τράπεζες παγκοσμίως δίνουν προτεραιότητα στην καταπολέμηση του αυξημένου πληθωρισμού, εν μέσω ανησυχίας και για τη μετάλλαξη Ομικρον. Σε αυτό το πλαίσιο οι επενδυτές αναρωτιούνται αν υψηλού ρίσκου ενεργητικό, όπως τα κρυπτονομίσματα και οι μετοχές της τεχνολογίας βρίσκονται ενόψει νέων πιέσεων.

Το Bitcoin βρίσκεται αντιμέτωπο με κρίσιμα τεχνικά όρια. Βρίσκεται στον απλό κινητό μέσο όρο των 55 εβδομάδων. Εως τώρα συνήθως αντιδρά ανοδικά όταν φτάνει σε αυτό το επίπεδο.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις