Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΙΣΡΑΗΛ> Ντοκιμαντέρ με μαρτυρίες Ισραηλινών πολιτών που βιώνουν παρενέργειες από τα εμβόλια της Pfizer. H Ιαπωνία προειδοποιεί τους πολίτες της για παρενέργειες όπως η μυοκαρδίτιδα


 Ομάδα Ισραηλινών δημοσιογράφων με επικεφαλής την Avital Livny δημιούργησε το ντοκιμαντέρ «The Testimonies Project».

Στο «The Testimonies Project» μιλάνε 36 Ισραηλινοί πολίτες που έκαναν το εμβόλιο της Pfizer και στη συνέχεια η ζωή τους σχεδόν καταστράφηκε εξαιτίας των παρενεργειών.
Την ίδια στιγμή η Ιαπωνία προειδοποιεί τους πολίτες της για τους κινδύνους από τις παρενέργειες των εμβολίων-ο εμβολιασμός για την COVID-19 φυσικά δεν είναι υποχρεωτικός στην Ιαπωνία-και ζητεί επίσης από τους πολίτες της να αναφέρουν τυχόν διακρίσεις σε βάρος τους εξαιτίας της εμβολιαστικής τους κατάστασης σχετικά με τη Covid-19.

«Θέλω τη ζωή μου πίσω, αλλά δεν υπάρχει γυρισμός», λέει μια απελπισμένη Ισραηλινή γυναίκα.

Ο «εμβολιασμός» κατά του κορωνοϊού, που είναι υποχρεωτικός στο Ισραήλ, της κατέστρεψε τη ζωή.

Οι πολίτες θέλουν να συνεχίσουν να πηγαίνουν στη συναγωγή, να πηγαίνουν στη δουλειά, να είναι ελεύθεροι.

Τώρα λόγω του υποχρεωτικού εμβολίου, δεν μπορούν πλέον να τα κάνουν όλα αυτά.

Οι μη εμβολιασμένοι πολίτες πιέζονται, εξαναγκάζονται, απειλούνται με απώλεια της δουλειάς τους και επιβάλλονται υψηλά πρόστιμα εάν δεν συναινέσουν.

Πολλοί που υπέκυψαν στην πίεση για «εμβόλιο» υποφέρουν πλέον με σοβαρές παρενέργειες και ζημιές στη ζωή τους από την ένεση. Την ίδια ώρα, άλλοι θρηνούν τον θάνατο ανθρώπων που πέθαναν εξαιτίας του τρυπήματος.

Avital Livny

Στην ταινία The Testimonies Project, τριάντα έξι άτομα συζητούν τις επιπτώσεις της ένεσης στο σώμα τους από μυοκαρδίτιδα, αποβολές, θρόμβους αίματος, κολπική αιμορραγία, δερματικά προβλήματα, νευρολογικά προβλήματα, 100% αναπηρία, θάνατο και άλλα.

«Είμαι 27, πάντα δούλευα. Τώρα έχω καρδιοπάθεια. Γιατί μου συμβαίνει αυτό;» παραπονιέται ένας νεαρός. «Είχα μια αποβολή – οι τοίχοι και οι σκάλες ήταν γεμάτες αίμα», λέει μια μητέρα που έχασε το δεύτερο παιδί της από το πειραματικό τρύπημα.

Ένας άντρας έχασε τον γιο του. Υγιείς νεαρές γυναίκες που είναι τώρα 100% ανάπηρες: «Είμαστε εργαστηριακοί αρουραίοι. Είναι μια διεθνής καταστροφή!», εξηγεί μια τρομοκρατημένη γυναίκα.

 ΙΑΠΩΝΙΑ> ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ COVID-19. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Η Ιαπωνία ανακοινώνει ότι ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορούν να κάνουν διακρίσεις σε βάρος όσων αρνούνται τις πειραματικές ενέσεις γονιδιακής θεραπείας mRNA.

Η Ιαπωνία χαρακτηρίζει τώρα τα «εμβόλια» για την Covid και προειδοποιεί για επικίνδυνες και δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες όπως η μυοκαρδίτιδα. Επιπλέον, η χώρα επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στις απαιτήσεις αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών ώστε να διασφαλίσει ότι όλες οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες τεκμηριώνονται.

Αυτές οι προσπάθειες της ιαπωνικής υγειονομικής αρχής έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα μέτρα που έλαβαν άλλες χώρες ώστε να εξαναγκάσουν τους πολίτες να λάβουν την ένεση, υποβαθμίζοντας τις παρενέργειες και αποθαρρύνοντας τη σωστή αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών.

Επιπλέον, η Ιαπωνία δίνει έμφαση στην ενημερωμένη συναίνεση και στη σωματική αυτονομία. Μέχρι την πανδημία του κορωνοϊού, η έννοια της «ενημερωμένης συναίνεσης» θεωρούνταν ιερή για τους επαγγελματίες υγείας στη Δύση.

Η Ιαπωνία εκφράζει ιδιαίτερα ανησυχίες σχετικά με τους κινδύνους μυοκαρδίτιδας σε νεαρούς άνδρες που λαμβάνουν ένεση με τη θεραπεία γονιδιακής θεραπείας Pfizer ή Moderna. Η χώρα επιβάλλει μια αυστηρή νομική απαίτηση αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών που πρέπει να σημειωθούν εντός 28 ημερών από τις ενέσεις.

Νέα πρόσθετα:>Περιγραφές -Αποσαφήνιση

Τρεις θεραπείες γονιδιακής θεραπείας Covid-19 προσφέρονται επί του παρόντος στην Ιαπωνία. Περιλαμβάνουν τη σύνθεση Pfizer/BioNTech (Comirnaty) και τη σύνθεση Moderna της Takeda. Οι περιγραφές του προϊόντος (εδώ και εδώ) αναφέρουν ότι “αυτό το προϊόν περιέχει ένα πρόσθετο που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε εμβόλιο στο παρελθόν.”

Επιπλέον, οι φαρμακευτικές εταιρείες σας παροτρύνουν να συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με το πρόσθετο εάν σκοπεύετε να το κάνετε ένεση. Εκτός από τις γονιδιακές θεραπείες Pfizer και Moderna, το Vaxzevria (πρώην AstraZeneca) χορηγείται επίσης στην Ιαπωνία. Ωστόσο, η Ιαπωνία το συνιστά μόνο σε άτομα 40 ετών και άνω. Αναφορά γίνεται και στο νέο είδος πρόσθετου στις ενέσεις Vaxzevria.

Κανένας υποχρεωτικός εμβολιασμός ή διάκριση

Ο ιστότοπος του Υπουργείου Υγείας της Ιαπωνίας (Japan’s Ministry of Health of health website) ενθαρρύνει τους πολίτες να λάβουν το «εμβόλιο». Ωστόσο, τονίζουν ότι δεν είναι υποχρεωτικό,

Παρόλο που ενθαρρύνουμε όλους τους πολίτες να κάνουν τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, δεν είναι ούτε υποχρεωτικός ούτε υποχρεωτικός. Ο εμβολιασμός θα γίνεται μόνο με τη συγκατάθεση του ατόμου που θα εμβολιαστεί μετά από τις πληροφορίες που παρέχονται.

Επιπλέον, η κυβέρνηση συνιστά σε όσους σκέφτονται να κάνουν το εμβόλιο να εξετάσουν προσεκτικά τόσο την αποτελεσματικότητά του όσο και τις παρενέργειές του.

-Εμβολιαστείτε με δική σας απόφαση, κατανοώντας τόσο την αποτελεσματικότητα στην πρόληψη μολυσματικών ασθενειών όσο και τον κίνδυνο παρενεργειών. Κανένας εμβολιασμός δεν θα γίνει χωρίς συγκατάθεση.

Επιπλέον, τονίζουν ότι οι επιχειρήσεις δεν αναγκάζουν τους εργαζόμενους να λαμβάνουν την πειραματική γονιδιακή θεραπεία. Ούτε οι εργαζόμενοι πρέπει να κάνουν διακρίσεις σε βάρος εκείνων που αρνούνται τις ενέσεις.

-Μην αναγκάζετε κανέναν στον χώρο εργασίας σας ή τους γύρω σας να εμβολιαστούν και μην κάνετε διακρίσεις σε βάρος όσων δεν έχουν εμβολιαστεί.

Η κυβέρνηση εξέδωσε και την  “Human Rights Advice,” που περιλαμβάνει οδηγίες για τη διαχείριση τυχόν καταγγελιών εάν τα άτομα αντιμετωπίζουν διακρίσεις στην εργασία εξαιτίας της εμβολιαστικής τους κατάστασης.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις