Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ANEΚΔΟΤΟ: Κάπου στο ύψος της Μαλακάσας... Γειά σου φίλε . Eίμαι ο μ@λάκας με τα κόκκινα , και πεινάω.

 


Tαξίδευε κάποιος με το αυτοκίνητό του από την Αθήνα πρός τη 
Θεσσαλονίκη.Κάπου στο ύψος της Μαλακάσας, του πετάγεται ένας τύπος ντυμένος από την κορυφή ως τα νύχια στα κόκκινα και του κάνει νόημα να σταματήσει. Και μόλις σταματάει, πλησιάζει στο παράθυρο και του λέει:

- Γειά σου φίλε . Eίμαι ο μαλάκας με τα κόκκινα , και πεινάω. Εχεις τίποτα φαγώσιμο ?

Παραξενεύεται ο άνθρωπός μας με το παρανοικό της όλης φάσης, αλλά τον λυπάται και του δίνει ένα σάντουιτς που είχε μαζί του. Μερικά χιλιόμετρα παρακάτω, εκεί κοντά στις στροφές της Μαλαισίνας, του πετάγεται και τον σταματάει ένας άλλος κωμικός τύπος ντυμένος όλος στα πράσινα. Σκύβει κι αυτός στο παράθυρο και του λέει :

- Φίλε μου γειά σου . Εγώ είμαι ο μαλάκας με τα πράσινα , και πεθαίνω της δίψας. Δώσε μου κάτι να πιω σε παρακαλώ . Τι να κάνει ο οδηγός, σκέφτεται "Θα δραπέτευσε καμμιά φουρνιά τρελλών από το Δαφνί", αλλά είναι και πονόψυχος και του δίνει μια fanta που είχε στο αμάξι. Δεν προλαβαίνει να φτάσει στα Καμμένα Βούρλα και εκεί στον Αγιο Κωνσταντίνο, νά 'σου ένας άλλος ανάλογος τύπος ντυμένος στα μπλέ. Το έχει συνηθίσει πια το παρανοϊκό σκηνικό ο ήρωάς μας, οπότε μόλις ο μπλέ μαρέν άνθρωπος πλησιάζει στο παράθυρο, του λέει βιαστικά :

- Ξέρω, ξέρω ... Eίσαι ο μαλάκας με τα μπλέ . Λέγε τι θέλεις ?

- ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ...

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις