Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Μεγαλείο ψυχής από τη σύζυγό του Ν.Τζόκοβιτς: «Η αγάπη και η συγχώρεση είναι μια πανίσχυρη δύναμη»


 Η σύζυγός του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γελένα, έστειλε το πρώτο μήνυμα της μετά την «αιχμαλωσία» του κορυφαίου τενίστα σε ξενοδοχείο που χρησιμοποιείται ως κέντρο φιλοξενίας για μετανάστες στη Μελβούρνη.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής η Γελένα Τζόκοβιτς με αφορμή το γεγονός ότι για τους Σέρβους ορθόδοξους εορτάζονται τα Χριστούγεννα έγραψε μερικές φράσεις στο Twitter για να ευχαριστήσεις όλους όσοι στήριξαν τον σύζυγό της.

«Είναι Χριστούγεννα για εμάς, όλες μου οι ευχές είναι όλοι να είναι υγιείς, χαρούμενοι, ασφαλείς και με τις οικογένειές τους. Θα θέλαμε και εμείς να είμαστε όλοι μαζί σήμερα αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι τουλάχιστον είμαστε όλοι ασφαλείς. Και όλοι θα μάθουμε από αυτή την εμπειρία» έγραψε αρχικά η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Σας ευχαριστώ όλους από όλο τον κόσμο που χρησιμοποιήσατε τη φωνή σας για να στείλετε αγάπη στον σύζυγό μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω και να αναζητήσω την ευγνωμοσύνη (και την κατανόηση) σε αυτή τη στιγμή για ό,τι συμβαίνει» συνεχίζει η Γελένα Τζόκοβιτς και καταλήγει:

«Ο μόνος νόμος που θα πρέπει να σεβόμαστε μπροστά σε κάθε σύνορο είναι η αγάπη και ο σεβασμός για τους ανθρώπους. Η αγάπη και η συγχώρεση δεν είναι ποτέ λάθος αλλά μια πανίσχυρη δύναμη. Σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις