Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Στα αμελέτητά μου κι ούτε μ’ ενδιαφέρει πλέον η γνώμη τους....

 


Νίκος Πρασσάς

– Λες να μας δώσουν 2 - 3 μήνες παράταση εδώ στην Ελλάδα; Σκεφτόμουν να φύγω βουνό την άνοιξη, αν όλα πάνε καλά.

– Στην Ελλάδα τα πιόνια του Βερολίνου είναι ακόμη και προετοιμασμένα να την παραδώσουν στην διοικητική μέριμνα της μαμάς Γερμανίας με λοκντάουν για να ενισχυθεί ο εξασθενημένος ιός, γι’ αυτό και ανησυχούν. Όχι για το πόπολο, γι’ αυτό και σκορπίζουν τους αρρώστους σε διάστημα πέντε ημερών, ώστε να γίνεται καλύτερη η μετάδοση της μόλυνσης του πληθυσμού. Αλλά και να ξεμπερδεύουν γρηγορότερα με την απίστευτη τροπή που παίρνει η κατάσταση, και που είναι πλέον εκτός ελέγχου, για να βατσινώσουν τους πάντες, αφού έτσι το απαιτεί ο Μεγάλος Αδελφός. Εδώ δεν μπορούν να διευθετήσουν μία πυρκαγιά, αφού είναι τελείως άχρηστοι, γι’ αυτό και βρίσκουν πρόφαση να φυτρώνουν οι ανεμογεννήτριες δίχως γάτα κι ούτε ζημιά ευθύνης. Το μόνο που έμαθαν από τον κύκλο σεμιναρίου σπουδών είναι πώς να διαλύουν μία χώρα, και πώς να θησαυρίζουν πουλώντας τα ασημικά της και τα υπάρχοντα του λαού. Φύγε όσο γρήγορα μπορείς, μην περιμένεις, γιατί μετά θα χρειάζεσαι φύλλο πορείας!

Λαϊκή επανάσταση είναι δύσκολο να γίνει πλέον, επειδή τους πεμπτοφαλαγγίτες τους είχαν παρατάξει ως δήθεν εορτάζοντες την πρωτοχρονιά στην πλατεία Συντάγματος με μία χώρα που δεν υφίσταται πλέον και δεν έχει Σύνταγμα, επειδή οι διεθνιστές που την διοικούν για να εφαρμόσουν τα μέτρα που παίρνονται καθημερινά έπρεπε να αθέτησουν την ύπαρξη του ιδίου του Συντάγματος. Όσο για τους «Θεσμοφύλακες του Συντάγματος» που δήθεν παρουσιάζουν στα βοθροκάναλα σαν «κακούς» ισοδυναμούν με την πρώην ΧΑ, όταν την έβαζαν στο παιχνίδι για να ρίξουν το δικό τους φταίξιμο πάλι σ’ αυτούς, και να πάει χαμένη η ψήφος του λαού που δεν είχε άλλη εναλλακτική λύση να αντιδράσει, για να στοχοποιούνται οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες ως δήθεν φασιστες. Εκτός αυτού, οι τρεις πρεσβείες κηδεμονίας και επίβλεψης τήρησης των μνημονίων ελέγχουν και γνωρίζουν τα πάντα για την εύρυθμη λειτουργία των λοκντάουν, τον έλεγχο διακίνησης εμπορευμάτων στην αγορά και τον έλεγχο επισιτισμού, και γενικά την διαχείριση συμπεριφοράς του πληθυσμού.

Η Χούντα αρχίζει και μεταλλάσσεται στην υγειονομική απολυταρχία που σκοτώνει δίχως εκτελεστικό απόσπασμα όπως παλαιότερα, αλλά ούτε και με την ηλεκτρική καρέκλα. Στα πρόθυρα της νέας κανονικότητας επιβάλλεται η υγειονομική καρέκλα μέχρι να πέσει στην αγορά το χάπι τρις ημερησίως, που θα στέλνει σήμα ότι αναλώθηκε στο στομάχι του ασθενούς για την εύρυθμη λειτουργία του θυμικού του σύμφωνα με τον νέο ψηφιακής τεχνολογίας εγκεφάλο, για την σύνδεση με το πρόγραμμα διαχείρισης από πρώην κοινωνικά μέσα δικτύωσης σε κοινωνικές ομάδες λειτουργίας, κι όχι εργασίας. Τα είχα δημοσιεύσει το καλοκαίρι, αλλά οι μπολιασμένοι, οι νεοδημοκράτες, οι σοσιαλΗστές και κομμουνιστές είχαν σοβαρές διαφωνίες.

Στα αμελέτητά μου κι ούτε μ’ ενδιαφέρει πλέον η γνώμη τους. Τις διαφωνίες και τυχόν απορίες τους στους εμβολιαστές και οποίου είδους ιατρικούς εκβιαστές, γιατί ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο του εμβολίου γενετικής μετάλλαξης.

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις