Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Θ.Βασιλακόπουλος ζητά να μπουν στο «γύψο» οι ανεμβολίαστοι: «Θα περιοριστείτε ακόμα περισσότερο μέχρι να βάλετε μυαλό»


 Αδιανόητες δηλώσεις από τον καθηγητή Πνευμονολογίας, Θεόδωρο Βασιλακόπολο, ο οποίος κάλεσε τους ανεμβολίαστους να βάλουν... «μυαλό» για το «καλό τους» και να περιοριστούν μέχρι να εμβολιαστούν! 

Λόγια που μας θυμίζουν χούντα, τότε που ο ασθενείς έπρεπε να μπει στο γύψο προκειμένου να προστατευτεί και να μπορέσει να περπατήσει. 

Ο Θ.Βασιλακόπουλος μετά τα... επιστημονικά που έλεγε για τα self test και τον στειλεό που πρέπει να «χώσουμε πιο βαθιά» είπε: 

«Θα έλεγα στους ανεμβολίαστους, "αγαπητοί συμπολίτες ανεμβολίαστοi, επειδή κινδυνεύετε τώρα που υπάρχει κύμα θα περιοριστείτε ακόμα περισσότερο για να προστατευτείτε μέχρι να βάλετε μυαλό και να εμβολιαστείτε"».

Και πρόσθεσε ότι «η μοναδική λύση να για φύγουμε από το κακό με τις μικρότερες δυνατές απώλειες είναι ο εμβολιασμός. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όλα τα αλλά δεν είναι απλώς ημίμετρα, είναι για να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας».

Πλέον τα όσα ακούγονται από τους «ειδικούς» ξεπερνούν κάθε όριο και μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι βρισκόμαστε (υποτίθεται) σε δημοκρατία.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις