Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Ξέπλυμα από κυβέρνηση-ΕΛ.ΑΣ στους Πακιστανούς: «Δεν υπάρχει απαγόρευση συναθροίσεων -Είχαν λάθος ενημέρωση-Κράτησε λίγο»


 Μετά από δύο ημέρες αφωνίας τελικά σήμερα το πρωί υπήρξαν -λίγες- δηλώσεις σε για το πάρτι των Πακιστανών στο Σύνταγμα στην Πρωτοχρονιά. 

Δηλώσεις που πραγματικά προκάλεσαν οργή στους Έλληνες πολίτες που την ώρα που οι Πακιστανοί κατακτούσαν την Αθήνα αυτοί ήταν στο σπίτι τους κλειδωμένοι λόγω των απαγορεύσεων και της τρομοκράτησης που υπάρχει για τον Covid-19.

 


Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΪ και υποστήριξε ότι οι Πακιστανοί συγκεντρώθηκαν γιατί... «δεν ήξεραν»! 

«Όταν άρχισαν να συγκεντρώνονται πάρα πολλοί συμπολίτες μας από το Πακιστάν ήταν γιατί υπήρχε μια λάθος ενημέρωση ότι στο Σύνταγμα θα υπάρξει γιορτή. Υπήρξε μια άμεση κινητοποίηση από συναδέλφους οι οποίοι πήγαν και άρχισαν να κόβουν πρόστιματα. Νομίζω προλάβαμε να κόψουμε καμιά 60αριά», είπε αρχικά ο Σ.Μπαλάσκας με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Δ.Οικονόμου, να τον διακόπτει για να πει: «Δεν υπάρχει απαγόρευση συναθροίσεων, ο κόσμος δεν το ξέρει».

«Δεν ήταν συνάθροιση. Ήταν συμπολίτες μας από το Πακιστάν οι οποίοι νόμιζαν ότι θα υπάρξει μια γιορτή και μόλις ξεκίνησαν να κόβονται πρόστιμα ξεκίνησαν να φεύγουν. Γιατί κατηγορήθηκε η Αστυνομία. Κακώς...» συνέχισε ο Σ.Μπαλάσκας. 

Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, είπε ουσιαστικά ότι... δεν πειράζει γιατί το πάρτι κράτησε για λίγη ώρα. 


«Μόλις τις είδα, εγώ κάλεσα την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την εικόνα με τους χιλιάδες αλλοδαπούς που συνωστίζονταν στο Σύνταγμα στην αλλαγή του χρόνου, πολλοί εξ αυτών χωρίς καν να φορούν προστατευτική μάσκα.

Προσέθεσε πως οι αστυνομικοί του είπαν ότι έγινε ενημέρωση και τους είπαν ότι δεν υπάρχει κάποια εκδήλωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία και μέσα σε μισή ώρα είχαν φύγει οι συγκεντρωμένοι από την Πλατεία Συντάγματος.

«Κάθε χρόνο συμβαίνει αλλοδαποί να βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου. Από το 2000 είδα πλάνα στο Youtube, καθώς οι Έλληνες είναι στα σπίτια για την αλλαγή του χρόνου», συμπλήρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Εμείς να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα βίντεο το πάρτι δεν διήρκησε μόνο μισή ώρα, ενώ και όταν έφυγαν από το Σύνταγμα οι Πακιστανοί συνέχισαν να διασκεδάζουν στην Ερμού. Επίσης πρέπει να προσθέσουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στο χώρο πήγε μόλις ένα περιπολικό και φυσικά οι αλλοδαποί συνέχισαν ανενόχλητοι να διασκεδάζουν, ενώ για τα πρόστιμα... είμαστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να πληρωθεί κανένα. 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις