Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Eπιβεβαιώθηκε ο θανατος του ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ LUC MONTAGNIER

 


ΣΤΟ https://en.wikipedia.org/ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Πέθανε ο Νομπελίστας Καθηγητής Luc Montagnier – Λικ Μοντανιέ. Θάνατος μυστήριο του νο1 επιστήμονα αμφισβητία της διαχείρισης πανδημίας!Πέθανε σε ηλικία 89 ετών (18 Αυγούστου 1932 – 8 Φεβρουαρίου 2022), ο Νομπελίστας Ιατρικής καθηγητής Luc Montagnie. Έσβησε ειρηνικά στο αμερικάνικο νοσοκομείο Neuilly-sur-Seine στο Παρίσι. Ο γιατρός Gérard Guillaume, ένας από τους πιο πιστούς συνεργάτες του μας εμπιστεύεται, ότι έφυγε εν ειρήνη περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του.

ήταν βιολόγος κι Ιολόγος αλλά επίσης και κυρίως ένας άνθρωπος αξιοσημείωτης διανόησης που τιμήθηκε με το Nobel Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του AIDS. Διευθυντής του CNRS, καθηγητής στο Institut Pasteur,Διευθυντής του Centre de biologie moléculaire et cellulaire στο Queens College του πανεπιστημίου της πόλης της New York, Διευθυντής ενός institut de recherche στο πανεπιστήμιο Jiao-tong της Shanghai. FranceSoir

H είδηση του απροσδόκητου θανάτου του αποσιωπείται για ευνόητους λόγους από τα Mainstream media.

O θάνατος του επέρχεται καθώς κορυφώνεται παγκοσμίως το κίνημα αντίδρασης κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού με αιχμή τις κινητοποιήσεις στον Καναδά που έχουν ισχυρό αντίκτυπο και στην Ευρώπη.

Ο καθηγητής παρά την προχωρημένη ηλικία του είχε απόλυτη διαύγεια πνεύματος και ήταν εντελώς μάχιμος όπως απέδειξε και η πρόσφατη παρέμβαση του στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Μιλάνο.

Καθώς επίκειται το τέλος της πανδημίας λόγω και της Όμικρον και η μια χώρα μετά την άλλη αποσύρουν τα μέτρα είναι πιθανόν την επόμενη μέρα ν΄αναζητηθούν ευθύνες.

η Διεθνής κοινή γνώμη χάνει στην πιο κρίσιμη στιγμή τον ιδανικό Δημόσιο Κατήγορο έναντι του παγκόσμιου κατεστημένου. Ποιός φοβόταν τον Λικ Μοντανιέ;

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις