Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

EBPOΣ - Δολιοφθορά πίσω απ’ το σημερινό τροχαίο ατύχημα του Προέδρου Φυλακίου Χρήστου Τυρμπάκη;

 


Τροχαίο ατύχημα είχε σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Evros-news.gr σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φυλακίου Ορεστιάδας Χρήστος Τυρμπάκης και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Όμως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το ενδεχόμενο να υπήρξε δολιοφθορά στο αγροτικό αυτοκίνητο, με το οποίο επέστρεφε από την Ορεστιάδας στο χωριό του και στην περιοχή του Βάλτου σε μια στροφή, ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και έφυγε η αριστερή μπροστινή του ρόδα. Ο αγωνιστής Πρόεδρος της Κοινότητας Φυλακίου, ο οποίος μήνες τώρα είναι μπροστάρης στις αντιδράσεις για την μη δημιουργίας νέας δομής απέναντι από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ , κατάφερε με δυσκολία να συγκρατήσει το αυτοκίνητο του και ευτυχώς που δεν έτρεχε πολύ.

Η στροφή στο χωριό Βάλτος που είχε το τροχαίο ατύχημα ο Πρόεδρος του Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης

Όταν συνήλθε από το σοκ και βρήκε την ρόδα που είχε φύγει μέσα στα χωράφια, διαπίστωσε ότι οι πέντε από τις έξι βίδες δεν υπήρχαν στα μπουλόνια, ενώ η έκτη είχε σπάσει μαζί με το μπουλόνι. Το Ι.Χ. αγροτικό του αυτοκίνητο είχε περάσει ΚΤΕΟ πριν 2 μήνες και είχε βρεθεί σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς κανένα πρόβλημα και φυσικά είχαν ελεγχθεί κα  οι ρόδες. 

Ο κ.Τυρμπάκης ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας για το συμβάν, εκφράζοντας τον έντονο προβληματισμό του για το ενδεχόμενο δολιοφθοράς στο αυτοκίνητο του. Έβγαλε φωτογραφίες και παράλληλα φώναξε τεχνικό να ελέγξει την ρόδα και όλο το σύστημα που την κρατούσε και έφυγε στην στροφή.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις