Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

EINAI TPEΛΟΣ;;; Κ.Μητσοτάκης σε Β.Ζελένσκι: «Η Ελλάδα έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια ακόμη και στρατιωτική» - ΕΣ στο Κίεβο;


 Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπου και του τόνισε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια στην Ουκρανία, πιθανότατα ακόμη και στρατιωτική.

Συγκεκριμένα ο Κ.Μητσοτάκης δήλωσε έτοιμος να παράσχει βοήθεια προς την Ουκρανία σε τομείς που θα ζητηθεί, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Μαξίμου. Κάτι ουσιαστικά σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός είναι διαθέσιμος να στείλει τον Ελληνικό Στρατό στην Ουκρανία και στο Κίεβο, εκεί που τώρα βρίσκονται τα ρωσικά στρατεύματα. 

Ο Κ.Μητσοτάκης εξέφρασε επίσης την πλήρη υποστήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες. Επανέλαβε ότι η Ελλάδα από την αρχή τάχθηκε υπέρ των πιο αυστηρών κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας και ανέφερε ότι τα Ελληνικά Γενικά Προξενεία στην Οδησσό και τη Μαριούπολη συνεχίζουν να λειτουργούν.

Σημειώνεται ότι από το υπουργείο Υγείας αποστέλλεται προς την Ουκρανία, ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε εκτενή συνεργασία στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.



Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις