Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Ε.Αντώναρος για Κ.Μητσοτάκη: «Μετά τις εκλογές θα ανοίξουν στόματα εντός ΝΔ και θα πέσουν “πέτρες”»

 


Για το κλίμα που επικρατεί εντός της Νέας Δημοκρατίας, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αλλά και για την ακρίβεια, μίλησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος. 

Αναφορικά με τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, ο Ε.Αντώναρος σημείωσε πως «υπάρχουν πολλά στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα πως ενδεχομένως θα διεξαχθούν σύντομα εκλογές. Εκτιμώ πως δύσκολα θα εξαντλήσει την τετραετία η κυβέρνηση Μητσοτάκη, γιατί μέχρι τότε θα έχει εξουθενωθεί όχι μόνο ο ελληνικός λαός, αλλά και το κυβερνητικό κόμμα. Είμαι βέβαιος πως ο κ. Μητσοτάκης σκέφτεται μήπως πρέπει να καταφύγει νωρίτερα στην κάλπη, για να σώσει ό,τι μπορεί πια να περισώσει».

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε δε πως «εντός της ΝΔ καταγράφεται προβληματισμός για κάποιες από τις επιλογές του πρωθυπουργού. Ωστόσο οι φωνές αυτές παραμένουν στο παρασκήνιο, στη φάση αυτή. Τα στόματα ανοίγουν συνήθως μετά την κάλπη. Κι επειδή τα αποτελέσματα θα έχουν εκπλήξεις, τα στόματα θα ανοίξουν, οι γλώσσες θα λυθούν και θα ειπωθούν δυσάρεστα πράγματα. Και τότε θα αρχίσουν να πέφτουν ‘πέτρες’ επάνω σε αυτούς που επιχειρούσαν να μοιράσουν δεξιά κι αριστερά αισιοδοξία και στο τέλος οδήγησαν τους πολίτες σε απόγνωση. Με απόγνωση και νιώθοντας αβεβαιότητα για το μέλλον θα πάνε στις κάλπες όλοι οι Έλληνες πολίτες – ανεξαρτήτως του τι θα ψηφίσουν».

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί της ουσίας αποκάλυψε ότι εντός ΝΔ είναι αρκετοί αυτοί που είναι δυσαρεστημένοι με τον Κ.Μητσοτάκη και βλέπουν την πτώση που έρχεται. Όλοι αυτοί μετά τις εκλογές θα ξεκινήσουν να μιλούν και τότε θα αποκαλυφθούν διάφορα πράγματα για τον πρωθυπουργό και τον στενό του κύκλο.

«Έμεινα με ανοιχτό το στόμα ακούγοντας την δήλωση του κ. Στουρνάρα. Κάποιοι άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο, ζουν σε άλλον πλανήτη», δήλωσε επίσης Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Υπάρχουν στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που έλεγαν πως το 2022 θα είναι η καλύτερη χρονιά που θα ζήσει ο Έλληνας πολίτης. Εδώ όμως η κοινωνία δέχεται μπαράζ επιθέσεων και δεν ξέρει πως θα τα καταφέρει να τα βγάλει πέρα. Και δεν βλέπω καμιά προσπάθεια από την κυβέρνηση να χαράξει μια ουσιαστική πολιτική αντιμετώπισης των προβλημάτων – ασπιρίνες ετοιμάζονται να δώσουν, οι οποίες δεν θα βγάλουν τους Έλληνες από την στενωπό», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Αντώναρο, «το πρόβλημα της ακρίβειας, δεν προήλθε από την Ουκρανία. Η ακρίβεια ήταν από πριν εδώ στα βασικά είδη που χρειάζεται ο πολίτης στην καθημερινότητά του. Βλέπουμε άλλες κυβερνήσεις να λαμβάνουν ριζικές αποφάσεις. Εμείς εδώ τι κάνουμε; Τίποτε. Μας λένε πως δεν μπορούν να μειώσουμε τον ΦΠΑ και τον ΕΦΚ. Οι λύσεις αυτές είναι λύσεις ανάγκης, λύσεις σε κατάσταση κρίσης και οι λύσεις αυτές πρέπει να βρεθούν. Πρέπει να βρεθούν λύσεις πραγματικές – λύσεις που θα καταλαβαίνει ο κόσμος στην τσέπη του. Θα αυξήσουν λένε τους μισθούς τον Μάιο. Πόσο θα έχει φτάσει όμως ο πληθωρισμός τον Μάιο; Πόσοι θα αντέξουν μέχρι τον Μάιο;

Κι ακόμη δεν έχουμε δει το μεγάλο κύμα αυξήσεων. Θα έρθουν ακόμη μεγαλύτερες αυξήσεις στα αγαθά».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις