Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Διπλά εμβολιασμένος, καταγγέλλει το εξής: "EKANA τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου και στη συνέχεια (ΔΙΑΒΑΣΤΕ TA ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ!)"

 


Γιάννης Χ. Κουριαννίδης

Φίλος που νόσησε, αν και διπλά εμβολιασμένος, καταγγέλλει το εξής: «Έκανα τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου και στη συνέχεια νόσησα.

Το πιστοποιητικό νόσησής μου έληγε τον Μάιο, αλλά ξαφνικά, στα μέσα του Φεβρουαρίου μου τό λήξανε! Στη συνέχεια, επειδή είμαι 60 ετών, μου έστειλαν ειδοποίηση να κάνω την 3η δόση και ότι αν δεν την κάνω θα μου επιβάλλουν πρόστιμο 100 € μηνιαίως! Επειδή είχα εκνευριστεί, πήγα κι έκανα ένα τεστ αντισωμάτων. Το αποτέλεσμα ήταν, με όριο τις 50 μονάδες αντισωμάτων, εγώ, λόγω της νόσησης και του προηγηθέντος εμβολιασμού μου, είχα πάνω από ... 40.000 !!! Κι όμως, ούτε ο ΕΟΔΥ ούτε κάποιος γιατρός από όσους αποτάθηκα, δεν μου δίνει την αυτονόητη απαλλαγή μου από την υποχρεωτική 3η δόση και τους όποιους πιθανούς κινδύνους εγκυμονεί αυτή, με δεδομένο και πρόβλημα θρομβώσεων που είχα αντιμετωπίσει προ ολίγων ετών».

Το αποτέλεσμα; Ακόμη ένας που προστέθηκε στο κίνημα κατά της υποχρεωτικότητας. Και ο κυβερνητικός παραλογισμός συνεχίζεται...

Παρεμπιπτόντως: 6 (έξι) μόλις λεπτά μετά την ανάρτησή μου, κάτω από αυτήν μού ήρθε μήνυμα (δεν ξέρω αν είναι ορατό σε όλους), που μου λέει «Επισκεφτείτε το Κέντρο πληροφοριών COVID-19 για πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια» !!!! Δεν φαίνεται να ξεφεύγει τίποτα από τους τοποτηρητές της εμβολιαστικής ορθότητας! Έλεος πια!


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις