Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

ΟΛΑ TOYMΠΑ... Ζελένσκι σε δραματικούς τόνους με αιχμές κατά της Δύσης και άνοιγμα σε Πούτιν


 Απευθείας συνομιλίες με τον Βλαντιμίρ Πούτιν θέλει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, επαναλαμβάνοντας το αίτημά του προς το ΝΑΤΟ για αεροπορική συνδρομή και προειδοποιώντας ότι εάν πέσει η Ουκρανία, η Μόσχα θα στραφεί στις χώρες της Βαλτικής.

Ο Ουκρανός πρόεδρος, σε νέα συνέντευξη Τύπου, δηλώνει ότι θέλει να συνομιλήσει απευθείας με τον Πούτιν - «ο μόνος τρόπος να σταματήσει ο πόλεμος»

«Πρέπει να μιλήσω με τον Πούτιν (...) γιατί είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσει αυτός ο πόλεμος», δήλωσε ο Ζελένσκι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, λέγοντας ότι είναι «ανοιχτός» και «έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις» του Πούτιν.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η χώρα του είναι το τελευταίο σύνορο του πολιτισμού, ενώ προειδοποίησε ότι εάν πέσει η Ουκρανία, η Ρωσία θα κυνηγήσει τις χώρες της Βαλτικής και της Ανατολικής Ευρώπης.

Άφησε, ακόμη, αιχμές κατά της Δύσης, επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για σταλούν από το ΝΑΤΟ αεροπλάνα στην Ουκρανία και σημειώνοντας ότι η κατάσταση κοστίζει πολλές ζωές. Σύμφωνα με το Fox news, ο Ζελένσκι φέρεται να δήλωσε: κρίμα που η αμερικανική στήριξη ήρθε μετά την κήρυξη του πολέμου από τη Ρωσία.

Παράλληλα, κάλεσε τους Ρώσους πολίτες να διαμαρτυρηθούν κατά της εισβολής της Ρωσίας και τόνισε ότι αν δεν ήταν Πρόεδρος θα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του πολέμου.

«Δεν θα παραδοθώ ποτέ. Δεν φοβάμαι να πεθάνω για την ελευθερία των παιδιών μου» είπε για να προσθέσει «θα μείνουμε όρθιοι μέχρι τέλος».

«Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να προασπίσουμε τη χώρα μας, αυτό είναι το καθήκον μας, αφορά την επιβίωσή μας. Αυτό είναι το διακύβευμα, η επιβίωσή μας» σημείωσε.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις