Κυριακή 3 Απριλίου 2022

ΜΑΖΙΚΗ αποχώρηση (ξαφνικά) 15 παικτών τένις από το Miami Open! Τι συμβαίνει διερωτήθηκαν οι οι οπαδοί - Για «σφαγή» ΚΑΝΟΥΝ λόγο ΜΜΕ (ξαφνικές αποχωρήσεις με τον εμβολιασμό)


 Σύμφωνα με τις πληροφορίες αποχώρησαν 15 παίκτες τένις από το Miami Open με το μέσο μετάδοσης να αναφέρεται ως “σφαγή” ενώ πολλοί συνδέουν τις ξαφνικές αποχωρήσεις με τον εμβολιασμό και τις παρενέργειες αυτού καθώς είναι υποχρεωτικός για την συμμετοχή των αθλητών.

Ήταν το δεύτερο παιχνίδι που έληξε πρόωρα για τους λάτρεις του τένις. Οι οπαδοί αντέδρασαν σοκαρισμένοι στην περίεργη μέρα του τένις. “Τι συμβαίνει;” ρώτησε κάποιος. 15 παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του Miami Open, αναφέρει το Yahoo Sports.

Οι αστέρες του τένις, η Ισπανίδα Paula Badosa (φωτογραφία δεξιά) ανάφερε σαν αιτία την ταλαιπωρία που σταμάτησε τον αγώνα (στη φωτογραφία αριστερά) ο Jannik Sinner έφυγε μετά τη σύνταξη.

Ο κόσμος του τένις αντέδρασε σοκαρισμένος αφού και οι δύο φαβορί Paula Badosa και Jannik Sinner αποσύρθηκαν από τους προημιτελικούς του Miami Open κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σύντομα θα μπορούσε να γίνει Νο.3 του κόσμου, η Badosa και δακρυσμένη αναγκάστηκε να υποκύψει από τον προημιτελικό αφού δεν ένιωθε καλά απέναντι στην Αμερικανίδα Jessica Pegula.

Τη Δευτέρα, η Badosa παραδέχτηκε ότι δεν ήταν σίγουρη αν θα μπορούσε να αγωνιστεί στον αγώνα της στον τέταρτο γύρο που κέρδισε στη συνέχεια.

Ωστόσο, η Ισπανίδα ήταν σε εμφανή δυσφορία όταν αποσύρθηκε άρρωστη στο 4-1 σε ατυχείς συνθήκες για την σταρ.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις