Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Αστυνομίκος έδωσε χρηματικό ποσό σε άστεγο στην Πάφο, AKOMA ένας συμπατριώτης μας στον δρόμο


 Σε μία κίνηση πού πραγματικά συγκινεί προχώρησε αστυνομικός στον κεντρικό Αστυνομικο σταθμό της Πάφου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, 32χρονος Άστεγος συμπατριώτης μας επικοινώνησε με το Κίνημα ΕνΕργώ και είπε με τρεμάμενη φωνή “χρειάζομαι βοήθειά δεν έχω που να μείνω” αμέσως δόθηκαν οδηγίες στον άτυχο συνάνθρωπο μας από τον Εκπρόσωπο του Κινήματος Λευτέρη Γεωργίου να πάει στον αστυνομικό σταθμό να τους πει ότι είναι άστεγος, δυστυχώς οι αστυνομικοί που ήταν εκεί του είπαν να φύγει και να πάει την επόμενη στο γραφείο ευημερίας (δηλαδή σήμερα).

Ο 32χρονος επικοινώνησε εκ νέου με τον κύριο Γεωργίου και του ανέφερε το τι είχε γίνει, αμέσως ο κύριος Γεωργίου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κεντρικό Αστυνομικο σταθμό της Πάφου και τους εξήγησε τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν.

Έτσι και έγινε, ο άτυχος συμπατριώτης μας πήγε ξανά στον σταθμό, αυτήν την φορά έγιναν τα απαραίτητα και βρέθηκε κατάλυμα για το χθεσινό βράδυ με την συμβολή του γραφείου ευημερίας Πάφου, νεότερα για αυτήν την υπόθεση θα έχουμε αργότερα.

Η Συγκινητική πράξη του Αστυνομικού.

Η αστυνομία δεν είναι μόνο καταστολή, άγριες φάτσες, κλήσεις και αδικίες.

Λίγο πριν φύγει από τον σταθμό ο 32χρονος άκουσε μίαν φωνή να τον καλεί να πάει προς το μέρος του, ήταν ένας Αστυνομικός ο οποίος έδωσε χρηματικό ποσό, καφέδες και αλμύρα στον 32χρονο, μάλιστα του είπε ότι χρειαστεί να πάει να τον βρει.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Εκπρόσωπο του Κινήματος ΕνΕργώ Λευτέρη Γεωργίου συγκινημένος μας είπε ότι “Υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι” επίσης θα ήθελε μέσω του newsfeedcy να ευχαριστήσει τον Αστυνομικό αλλά και όλον τον κόσμο που είναι δίπλα σε αυτούς τους Ανθρώπους, εξέφρασε όμως και την πικρία του λέγοντας ότι το κράτος είναι εκκωφαντικα απών.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις